۱۳۹۰ بهمن ۲۷, پنجشنبه

کتلت تن ماهی و ذرت به ویژه برای افرادی که "کلسترول" شان بالاست

مواد لازم:

سیب زمینی 2عدد
کنسرو تن ماهی 200 گرم
کنسرو ذرت 4/3 پیمانه
پودرنان خشک 1پیمانه
جعفری 3قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید.
سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. آنها را در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله ها را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند.
این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست: