Byآشپزباشي :
*********************************************************************************
مواد لازم برای ١۲ سیخ:
۲ عدد تخممرغ
١ کیلو گرم گوشت چرخ کرده
٥٠٠ گرم پیاز
١ قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل
ظروف و وسایل لازم:
١۲ عدد سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده قابلمه برای مخلوط کردن گوشت و رنده
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید اگر آب پس انداخت آب آنرا خالی کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز داخل قابلمه بریزید و تخم مرغها را در داخل آن بشکنید نمک و فلفل بزنید قابلمه را روی حرارت بسیار بسیار کم قرار بدهید و با دست خوب مخلوط کنید.
*********************************************************************************
این هم دستور دیگری برای درست کردن کباب کوبیده
مواد لازم برای ١۲ سیخ:
۲ عدد تخممرغ
١ کیلو گرم گوشت چرخ کرده
٥٠٠ گرم پیاز
١ قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل
ظروف و وسایل لازم:
١۲ عدد سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده قابلمه برای مخلوط کردن گوشت و رنده
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید اگر آب پس انداخت آب آنرا خالی کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز داخل قابلمه بریزید و تخم مرغها را در داخل آن بشکنید نمک و فلفل بزنید قابلمه را روی حرارت بسیار بسیار کم قرار بدهید و با دست خوب مخلوط کنید.
مخلوط کردن را معمولا باید هفت تا ده دقیقه انجام بدهید تا گوشت،
پیاز و تخم مرغ خوب مخلوط شود در ضمن مخلوط نرم شود.
گوشت را از روی حرارت
بردارید باز هم کمی مخلوط کنید.
گوشت را به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست به سیخ بکشید. برای به سیخ کشیدن کباب دست خود را در آب سرد بزنید تا کار با گوشت راحتر شود. هر سیخ تقریبا ١۲٠ گرم وزن دارد.
گوشت را به دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست به سیخ بکشید. برای به سیخ کشیدن کباب دست خود را در آب سرد بزنید تا کار با گوشت راحتر شود. هر سیخ تقریبا ١۲٠ گرم وزن دارد.
من معمولن ۱۳۰ گرم را در دست میگیرم و به
سیخ میکشم و بعد از اینکه خوب صاف شد سر و ته آن را با دو انگشت مثل قیچی
قطع میکنم.
این کار مهم است تا سر و ته کباب خوب به سیخ بچسبد، معمولن
کباب که از سیخ میافتد بهمین خاطر است که سر و ته آن خوب به سیخ نچسبیده،
در ضمن مهمتر از این باید گوشت را یکی دو ساعت قبل از کباب کردن به سیخ
بکشید و آنرا به حال خود رها کنید تا مقداری از آب گوشت تبخیر شود در این
حالت دیگر گوشت از سیخ در هنگام کباب کردن جدا نخواهد شد.
اگر یخچال شما به
اندازه کافی بزرگ است گوشت را بعد از به سیخ کشیدن داخل یخچال قرار دهید
در غیر این صورت میتوانید آنرا در جای خنک نگهداری کنید.
کباب کردن کباب کوبیده هم با کبابهای دیگر کمی فرق دارد.
کباب کردن کباب کوبیده هم با کبابهای دیگر کمی فرق دارد.
به این صورت که
آتش زیاد لازم دارید تا کباب با حرارت زیاد و سریع کباب شود شما بلافاصله
بعد از قرار دادن سیخها روی آتش باید شروع به پر دادن (اینور و انور کردن)
آنها بکنید و این کار را مدام انجام دهید مخصوصا در دقایق اول تا گوشت از
سیخ جدا نشود.
سعی کنید کباب را زیاد کباب نکنید در غیر اینصورت خشک خواهد
شد.
همراه کباب کوبیده گوجه کباب شده هم معمولا لازم است گوجه ها را کافی است بشوید و ب سیخ بکشید البته کمی قبل از کباب کردن کباب باید گوجهها را کباب کنید.
همراه کباب کوبیده گوجه کباب شده هم معمولا لازم است گوجه ها را کافی است بشوید و ب سیخ بکشید البته کمی قبل از کباب کردن کباب باید گوجهها را کباب کنید.
گوجه فرنگی زمان بیشتری برای کباب شدن نیاز دارد و هم اینکه میتوان
آنها را در ظرفی کنار آتش گرم نگاه داشت درصورتی که کباب کوبیده باید سریع
مصرف شود تا سرد نشدن.
gerefte shode az blogchenje
gerefte shode az blogchenje
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر