سبزیجات تازه خیلی سریع رشد میکنند، با کاشتن سبزیجات مختلف داخل ظروف مختلف موجود در خانه هر روز از سبزیجات تازه استفاده کنید.
شکل ظروف را طوری انتخاب کنید که با دیدن آنها یاد کاربرد گیاهان بیفتید.
گلدان را در جای پرنور قرار دهید و نگذارید خاک آن خشک شود.
از رزماری (اکلیلکوهی) برای سیبزمینی، جعفری برای ماکارونی، پونهکوهی برای سوپ و سس، مریمگلی برای مرغ و سبزیجات، ریحان برای سالاد و شوید برای ماهی استفاده کنید.
گلدانهای حصیری بلند
بعضی گیاهان شامه نوازند، بوی آنها از طعمشان بیشتر است. سبزیهای معطر را داخل گلدانهای بلندتر بکارید تا به خوبی احساس شوند. ظرف شیشهای را برای زیبایی داخل گلدان حصیری بگذارید و برای جابهجایی راحتتر با چسبگرم آنها را به هم وصل کنید.
میتوانید از گیاهان معطری مانند اسطوخودوس یا شمعدانی معطر با رایحههای شکلات، نعناع و لیمو استفاده کنید.
باغ توستر
یک توستر شکسته و خراب را تبدیل به گلدانی برای رشد گیاهان کنید. وسایلبرقی داخل توستر را بیرون آورید، بگذارید ته آن باز باشد. با قرار دادن یک آجر داخل توستر، گیاه کاشته شده را به طرف دهانه توستر هدایت کنید.
مجموعهای از گیاهان داخل فنجانهای سرامیکی چای
با کاشتن گیاهان داخل فنجانهای چای، باغی از چای در آشپزخانه خود داشته باشید. با استفاده از مته ریز طلافروشی سوراخهای کوچکی در ته فنجان برای خروج آب ایجاد کنید.
گیاهان مناسب چای عبارتند از: نعناع انگلیسی، بابونه، مریم گلی آناناس و نعناع پرتقالی.
حمام معطر
با یک حمام گیاهی تسکیندهنده نگرانیها را از خود دور سازید. گلدانهای پلاستیکی ساده برای قرار دادن روی قفسه فلزی نزدیک وان بسیار مناسبند. با استفاده از زیرگلدانی مانع پاشیدن آب به اطراف شوید. برگهای تازه را داخل آب گرم بریزید یا همزمان با پر کردن وان، آنها را زیر شیرآب قرار دهید.
گیاهان مناسب برای این منظور عبارتند از: بادرنجبویه، سنبل فرانسه، گل شمعدانی معطر با رایحه سیب و بابونه.
آباژور برای توتفرنگی
برای ایمنی، لامپ و سیمها را از داخل آباژور بیرون آورید. داخل آن گیاه توتفرنگی بکارید.
گلدان را نزدیک پنجره پرنور قرار دهید. هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید تا همه قسمتها از نور کافی برخوردار شوند.
شکل ظروف را طوری انتخاب کنید که با دیدن آنها یاد کاربرد گیاهان بیفتید.
قوطیهای آشپزخانه
سبزیجات تازه طعم مطبوعی به غذاها میدهند. سبزیجات مورد علاقه خود را
داخل قوطیهای آلومینیومی قدیمی بکارید. با استفاده از دریل چند سوراخ در
ته ظرف ایجاد کنید.گلدان را در جای پرنور قرار دهید و نگذارید خاک آن خشک شود.
از رزماری (اکلیلکوهی) برای سیبزمینی، جعفری برای ماکارونی، پونهکوهی برای سوپ و سس، مریمگلی برای مرغ و سبزیجات، ریحان برای سالاد و شوید برای ماهی استفاده کنید.
بعضی گیاهان شامه نوازند، بوی آنها از طعمشان بیشتر است. سبزیهای معطر را داخل گلدانهای بلندتر بکارید تا به خوبی احساس شوند. ظرف شیشهای را برای زیبایی داخل گلدان حصیری بگذارید و برای جابهجایی راحتتر با چسبگرم آنها را به هم وصل کنید.
میتوانید از گیاهان معطری مانند اسطوخودوس یا شمعدانی معطر با رایحههای شکلات، نعناع و لیمو استفاده کنید.
یک توستر شکسته و خراب را تبدیل به گلدانی برای رشد گیاهان کنید. وسایلبرقی داخل توستر را بیرون آورید، بگذارید ته آن باز باشد. با قرار دادن یک آجر داخل توستر، گیاه کاشته شده را به طرف دهانه توستر هدایت کنید.
با کاشتن گیاهان داخل فنجانهای چای، باغی از چای در آشپزخانه خود داشته باشید. با استفاده از مته ریز طلافروشی سوراخهای کوچکی در ته فنجان برای خروج آب ایجاد کنید.
گیاهان مناسب چای عبارتند از: نعناع انگلیسی، بابونه، مریم گلی آناناس و نعناع پرتقالی.
با یک حمام گیاهی تسکیندهنده نگرانیها را از خود دور سازید. گلدانهای پلاستیکی ساده برای قرار دادن روی قفسه فلزی نزدیک وان بسیار مناسبند. با استفاده از زیرگلدانی مانع پاشیدن آب به اطراف شوید. برگهای تازه را داخل آب گرم بریزید یا همزمان با پر کردن وان، آنها را زیر شیرآب قرار دهید.
گیاهان مناسب برای این منظور عبارتند از: بادرنجبویه، سنبل فرانسه، گل شمعدانی معطر با رایحه سیب و بابونه.
برای ایمنی، لامپ و سیمها را از داخل آباژور بیرون آورید. داخل آن گیاه توتفرنگی بکارید.
گلدان را نزدیک پنجره پرنور قرار دهید. هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید تا همه قسمتها از نور کافی برخوردار شوند.
hamshahrionline.ir
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر