مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده=یک کیلو
روغن یا کره=100 گرم
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
آرد=یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه=150 گرم
سیب زمینی پشندی=1 کیلو و نیم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید=2/1 پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.
حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود
و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می
ریزیم و بهم می زنیم.
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به
نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب
زمینی کاملا گرفته شود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را
بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛(سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا
له می شود)، هر از گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی
سرخ و برشته و کاملن خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در
صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ
می کنیم.
گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.
"سر آشپز مریم"
گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده=یک کیلو
روغن یا کره=100 گرم
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
آرد=یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه=150 گرم
سیب زمینی پشندی=1 کیلو و نیم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید=2/1 پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.
حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛(سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود)، هر از گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملن خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.
گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.
"سر آشپز مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر