هر چند مربای هویج ، مربایی است که به سادگی تهیه می شود و هزینه ی چندانی هم ندارد،
اما روش درست کردن آن خیلی مهم است تا مربا خوش رنگ شود.
برای درست کردن این مربا به سه کیلو هویج آماده شده (پوست کنده شده و شسته شده) ، یک کیلو شکر و مقداری آبلیمو نیاز دارید.
( البته می توانید بر اساس سلیقه ی خودتان از گلاب و هل نیز استفاده کنید)
هویج های شسته شده را با چرخ گوشت چرخ کنید، ( یا اگر می توانید آنها را رنده ی ریز بکنید ).
ابتدا شکر را در آب ریخته و می جوشانیم،
وقتی آب کاملا جوشید و قل قل کرد، هویجها را اضافه میکنیم و بعد میگذاریم تا در حرارات ملایم بپزد.
بعد از پخت کامل ، می گذاریم تا خنک شود.
سپس آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک نگه می داریم و استفاده میکنیم.
نکته :
برای اینکه مربا شکرک نزند، چند قطره آب لیمو نیز به آن اضافه می کنیم
"سر آشپز مریم"
اما روش درست کردن آن خیلی مهم است تا مربا خوش رنگ شود.
برای درست کردن این مربا به سه کیلو هویج آماده شده (پوست کنده شده و شسته شده) ، یک کیلو شکر و مقداری آبلیمو نیاز دارید.
( البته می توانید بر اساس سلیقه ی خودتان از گلاب و هل نیز استفاده کنید)
هویج های شسته شده را با چرخ گوشت چرخ کنید، ( یا اگر می توانید آنها را رنده ی ریز بکنید ).
ابتدا شکر را در آب ریخته و می جوشانیم،
وقتی آب کاملا جوشید و قل قل کرد، هویجها را اضافه میکنیم و بعد میگذاریم تا در حرارات ملایم بپزد.
بعد از پخت کامل ، می گذاریم تا خنک شود.
سپس آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک نگه می داریم و استفاده میکنیم.
نکته :
برای اینکه مربا شکرک نزند، چند قطره آب لیمو نیز به آن اضافه می کنیم
"سر آشپز مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر