۱۳۹۰ بهمن ۱۶, یکشنبه

طرز تهیه مربای هویج، (یکی ازآسان ترین مربا ها برای آماده کردن

هر چند مربای هویج ، مربایی است که به سادگی تهیه می شود و هزینه ی چندانی هم ندارد،
اما روش درست کردن آن خیلی مهم است تا مربا خوش رنگ شود.
برای درست کردن این مربا به سه کیلو هویج آماده شده (پوست کنده شده و شسته شده) ، یک کیلو شکر و مقداری آبلیمو نیاز دارید.
( البته می توانید بر اساس سلیقه ی خودتان از گلاب و هل نیز استفاده کنید)
هویج های شسته شده را با چرخ گوشت چرخ کنید، ( یا اگر می توانید آنها را رنده ی ریز بکنید ).
ابتدا شکر را در آب ریخته و می جوشانیم،
وقتی آب کاملا جوشید و قل قل کرد، هویجها را اضافه میکنیم و بعد میگذاریم تا در حرارات ملایم بپزد.
بعد از پخت کامل ، می گذاریم تا خنک شود.
سپس آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک نگه می داریم و استفاده میکنیم.
نکته :
برای اینکه مربا شکرک نزند، چند قطره آب لیمو نیز به آن اضافه می کنیم

"سر آشپز مریم"

هیچ نظری موجود نیست: