كارشناسان تغذيه در يك آزمايش جديد مادهاي را در آناناس شناسايي كردهاند كه در كنترل و متوقف ساختن روند پيشرفت سرطان نقش فوقالعادهاي دارد. این ماده در واقع عملکرد پروتئيني را که در 30 درصد سرطانها نقش دارد، متوقف کرده و قادر است سيستم ايمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلولهاى سرطانى تحريک کند. به گزارش سايت اينترنتي نچرال نيوز، اين ماده يك آنزيم كليدي در ميوه آناناس است كه بروملاين نام دارد و ميتواند به اندازه داروها در كاهش التهاب موثر باشد.
اين آنزيم تورم را كاهش ميدهد و به درمان گلودرد، آرتريت و نقرس كمك ميكند. آنزيم بروملاين همچنين سرعت هضم پروتئينها را افزايش ميدهد. اين مطالعه تاثير فوقالعاده بروملاين را در پيشگيري و حتي درمان سرطان نشان داده است.
اين آنزيم از بروز سرطان جلوگيري كرده و همچنين تومورهاي سرطاني را تحليل ميبرد.
اين خاصيت آناناس به ويژه در مورد سرطان سينه، ريه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسيده است. بعلاوه آناناس حاوي کربوهيدرات، پروتئين، چربي و آب است. علاوه بر اينها، تاثير آناناس در مورد افزايش کارايي سيستم ايمني بدن از مدتها پيش شناخته شده است و پزشکان همواره توصيه ميکنند که بيماران پس از عملهاي جراحي يا دچار شدن به بيماريهاي عفوني، آناناس مصرف کنند. آناناس ميوه نواحي گرمسيري است. اگرچه اين ميوه به صورت تازه ارزش غذايي بالايي دارد اما کنسرو آن نيز بسيار مفيد است.
کلسيم، فسفر، آهن، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز از ديگر املاح و مواد معدني موجود در ميوه آناناس هستند.
آناناس منبع غني از ويتامين ث بوده و حاوي ويتامينهاي آ و ب1 و ب2 است. يک فنجان آناناس، 73 درصد منيزيم مورد نياز بدن را تامين ميکند. به گفته متخصصان تغذيه در انستيتو مطالعات سمشناسي در هند، آب آناناس مانع از تجمع بيش از حد آب در بدن مي شود، به حفظ تعادل آب بدن کمک ميکند و براي افرادي که از يبوست رنج ميبرند مفيد است.
ويتامين ث موجود در آن، مقدار زيادي آنتي اکسيدان محلول در آب دارد و به اين ترتيب ميتواند با راديکالهاي آزاد که به سلولهاي طبيعي حمله ميکنند، مقابله کند. بروملاين موجود در اين ميوه، تاثير ضدالتهابي چشمگيري دارد و براي درمان بيماريهايي مانند سينوزيت حاد، گلودرد، نقرس و آرتروز موثر است.
زخمهاي عادي و پس از عمل جراحي را نيزسريعتر بهبود ميبخشد.
آنزيمهاي موجود در اين ميوه به طور موفقيت آميزي براي درمان آرتريت روماتوئيد مفيد هستند و به مرمت بافتهاي آسيب ديده و زخمهاي ناشي از ديابت و عمل جراحي سرعت ميبخشند. آناناس مانع لخته شدن خون ميشود و به از بين رفتن رسوب روي ديوارههاي سرخرگها کمک ميکند، با ضعف حافظه و عوارض پس از آن مقابله ميکند، در تشکيل استخوانهاي سالم موثر است وويتامين ث موجود در آن، خطر بروز بيماريهاي لثه را کاهش ميدهد و با باکتريهاي مهاجم و سموم ديگري که باعث بيماري لثه ميشوند، مبارزه ميکند. اين ميوه در عين حال در حفظ سلامتي چشم موثر است و مانع بيماريهاي چشمي مربوط به بالا رفتن سن ميشود.
فيبر موجود در آن نيز در کاهش وزن و حفظ وزن طبيعي نقش دارد.
همچنين ويتامين ب 1 موجود در اين ميوه براي سلامتي قلبي عروقي و بهبود عملکرد سيستم اعصاب مفيد است
گزارش آخرین نیوز به نقل ازایسنا
۱۳۹۰ مهر ۱۷, یکشنبه
از خواص شگفتانگيز آناناس چه ميدانيد؟
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر