۱۳۹۰ مهر ۹, شنبه

طرزتهیه سوپ خوشمزه گوجه فرنگي




مواد لازم:

گوجه فرنگي: 1 كيلو
پياز: 2 عدد
سير: 2 حبه
روغن زيتون: 2 قاشق غذا خوري
برگ بو: 1 برگ
شكر، نمك، فلفل و آويشن : به اندازه دلخواه
قرص عصاره ي مرغ يا سبزيجات: 1 عدد
آب: نيم ليتر
جعفري: مقداري براي تزيين

طرز تهيه:

پوست گوجه فرنگي را بگيريد و خرد كنيد.
پياز و سيررا نيز خرد كنيد.
روغن زيتون را در قابلمه اي گرم كنيد و سير و پياز را در آن تفت دهيد.
گوجه فرنگي هاي خرد شده، برگ بو، نمك و فلفل و شكر و آويشن را به سير و پياز سرخ شده بيفزاييد.
قرص عصاره ي مرغ يا سبزيجات را در نيم ليتر آب حل كنيد و به مخلوط اضافه كنيد و آن را 20 دقيقه بجوشانيد.
در آخر برگ بو را از داخل سوپ در آوريد و سوپ را در مخلوط بريزيد تا له شود و دوباره كمي آن را بجوشانيد.
سوپ را در ظرف مناسب بكشيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد و نوش جان کنید.

نويسنده:ماريا مقدم

هیچ نظری موجود نیست: