فلسفه تغذیهای خوراکیهای شب یلدا
مصرف برخی از میوه ها در شب یلدا نیز خواصی دارد.
مصرف "هندوانه" از بروز حملات آسم، سرطان کولون وحتی آرتروز جلو گیری کرده
و به علت خواص آنتی اکسیدانی مانع بروز برخی از انواع سرطان میشود.
"انگور" نیز که به همراه انار وهندوانه میل می شود، کاهش دهنده فشار خون
است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان های بسیار قوی از پیشرفت بیماری آرتروز
جلوگیری می نماید.
"پسته": در پسته مقادیر زیادی آهن وکلسیم دارد که به افراد دچار کم خونی کمک شایانی ارائه می دهد.
"انار": انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه
زمستانی نیز دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار متوسط 15درصد از
نیاز افراد را به ویتامین C و2 درصد از نیاز روزانه افراد را به آهن بر
طرف می کند.
"بادام": این مغز از نظر تغذیه ای ارزش غذایی بسیاری دارد
به طوری که در هر 100گرم از آن 21 گرم پروتئین دارد وبهتر از بادام زمینی
به عنوان منبع مناسبی از پروتئین محسوب می گردد.
به علاوه در این مغز
در حدود 240 میلیگرم کلسیم وجود دارد که می تواند در افرادی که در معرض
پوکی استخوان هستند وقادر به مصرف شیرنیستند، مورد استفاده قرار گیرد.
"فندق": مصرف این مغز برای افراد مستعد بیماری های قلبی وپوکی استخوان
بسیار مناسب به نظر می رسد. به طور کلی، متخصصان تغذیه مصرف مخلوط این
مغزها را در حجم کم اما با یکدیگر توصیه می نمایند تا یک وعده غذای کامل به
بدن برسد.
"توت وانجیر": توت یکی از خشکبار مناسب به خصوص برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند.
گزارش مهر
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر