موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم، بطوريكه
بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج
شود.
گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود.
سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم.
كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم.
زعفران را اضافه می كنيم .
سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم .
تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند،
سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم، بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود.
گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود.
سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم.
كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم.
زعفران را اضافه می كنيم .
سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم .
تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند،
سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر