۱۳۹۰ دی ۵, دوشنبه

طرزتهیه غذای خوشمزه: شامی پوک

موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم، بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود.
گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود.
سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم.
كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم.
زعفران را اضافه می كنيم .
سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم .
تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند،
سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.

هیچ نظری موجود نیست: