۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۲, جمعه

طرز تهیه خوراک آسان و خوشمزه و مفید نرگسی اسفناج :

مواد مورد نیاز :

اسفناج : حدود یک کیلو یا قدری بیشتر
پیاز داغ : نصف پیمانه
سیر سبز : چهار ساقه
تخم‌مرغ : یک عدد
سیر : چهار حبه
کره : 50 گرم
گوشت چرخ‌کرده : ربع کیلو گرم
قارچ : 200 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل و آب نارنج به میزان لازم
گشنیز ساطوری شده : نیم پیمانه
آب : یک پیمانه

طرز تهیه :

اسفناج را خرد کرده با یک پیمانه آب می‌‌پزیم.
سیرها را خردکرده و به همراه گشنیز می‌‌گذاریم تا پخته شوند.
گوشت چرخ‌کرده را با مقداری پیاز داغ تفت می‌‌دهیم.
نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌‌کنیم و بعد قارچ را با کره تفت می‌‌دهیم.
قبل از تفت دادن، یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو به قارچ‌ اضافه می‌‌کنیم تا تیره نشود.
سپس اسفناج آب‌پز شده را نیز با باقی‌مانده پیازداغ تفت می‌‌دهیم و به آن گوشت و قارچ را اضفه کرده و مقداری آب نارنج روی آن می‌‌ریزیم.
با توجه به ذائقه می‌‌توان تخم‌مرغ را نیز در این مرحله اضافه کرد.

فرستنده : سر آشپز "مریم"

هیچ نظری موجود نیست: