ارزش غذایی انار :

یک عدد انار 40 درصد نیاز روزانه شخص به ویتامین C را تامین می‌کند و منبع غنی اسید فولیک و آنتی اکسیدان است.
بر اساس تحقیقی که در دانشگاه تربیت مدرس بر روی محتوای آنتوسیانین ‌های انار ایران انجام گرفت، مشخص شد که این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از این ترکیبات است.
اثرات درمانی انار
انار میوه‌ ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم است و خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است.
انار میوه ‌ای است که به آن خون ‌ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است.
انار مقوی قلب، مفرح، دفع ‌کننده چربی، رفع ‌کننده سموم، دافع حرارت است و خوردن انار با پرده‌ های سفید آن مفید است.
رب انار و برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
استان یزد که یکی از خواستگاه های مهم انار است و از آن به عنوان چهارمین تولید کننده این محصول یاد می شود به همین دلیل نیز چندی پیش بزرگترین انارستان خاورمیانه در مهریز ایجاد شد.
 
گزارش: آزاده بری
 ******************************************************************************************************************************************************