مواد لازم:
برنج : 2 پیمانه
مرغ : به مقدار لازم
زعفران : نصف قاشق چایخوری
ماست : یک پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
روغن، نمک و پیاز : به اندازه لازم
طرز تهیه:
مرغها را به همراه پیاز و نمک میگذاریم آب پز بشوند.
ماست را با زعفران آماده شده مخلوط می کنیم و مرغها را که بعد از پخته شدن از استخون جدا کرده ایم، ریش ریش کرده به مخلوط ماست و زعفران اضافه میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا حدودن 2-3 ساعت "مارینه" بشوند.
برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده (بهتر است که برنج را قدری خام بر داریم) و مرغها ر از مایع ماست و زعفران بیرون میاوریم.
2-3 عد تخم مرغ را به ماست و زعفران اضافه میکنیم و آنرا خوب هم میزنیم.
برنج آبکش شده را به مخلوط مان اضافه کرده در ماهیتابه یا قابلمه میریزیم ، بعد از اینکه داغ شد، نصف برنج را ته ماهیتابه میریزیم و صافش میکنیم مرغها را هم میریزیم روی برنج و رویش را صاف میکنیم و در آخر هم بقیه برنج ها را ریخته و صافش میکنیم رویشان دم کنی میگذاریم تادر حرارت ملایم پخته شود.
بعد از آماده شدن آنرا به صورت قالبی و یا تکه های بریده شده در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو میکنیم.
برای خوشمزه تر کردن ته چین، میتوان زرشک را نیز به مخلوط آن اضافه و بعد از آماده شدن آنرا با انواع خلال پسته و بادام و غیره تزئین نمود.
نوش جان
فرستنده : سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر