۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۳, شنبه

"سالسا" ى خيار :



("سس سالسا" یکی از چاشنی‌های مزه‌دهنده به غذاست.
این سس، نوعی سس (معمولن تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند.
اصل واژه "سالسا" اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد. نقل از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد)

مواد لازم براي 4 نفر :

خيار متوسط : 3 عدد نگيني
فلفل سبز تند : 2 عدد
ليمو ترش : 2 عدد
گشنيز : 3 قاشق غذاخوري، ساطوري
سير : يك حبه رنده شده
پياز : كوچك يك عدد، رنده شده
ماست غلیظ 4-5 قاشق غذاخوري
نمك : به ميزان لازم

روش تهيه :

همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنيد.

نکات آشپزی :

1- خيار رنده شده را جايگزين خيار نگيني كنيد.

2- در صورت تمايل و براي رنگ بيشتر خيار را با پوست خرد كنيد.

3 - اگر اهل غذاي تند نيستيد، از فلفل دلمه اي به جاي فلفل تند استفاده كنيد.

4-يك قاشق چايخوري ادويه مكزيكي يا تركيب يك اندازه از پودر فلفل قرمز، زيره سبز، پاپريكا، پودر سير و نمك، "سالسا" را بیشتر معطر ميكند.

بر گرفته از : goldmobail.com

هیچ نظری موجود نیست: