مواد لازم :
سینه مرغ : یک کیلو
ماست : یک لیوان
پیاز خرد شده : 2 عدد
زعفران پودر شده : به اندازه مورد نیاز
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
فلفل دلمه : 1 عدد منوسط خرد شده
کره : 50 گرم
روغن مایع یا روغن زیتون : چند قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
تمــام این مواد را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم و برای مدت چند ساعت در یخچال نگه میداریم تا کاملن جذب یکدیگر شده و به اصطلاح "مرینیت" شوند.
(فعلن از نمک استفاده نکنید، چون باعث میشود گوشت مرغ سفت شود)
سپس سیخ های چوپی را خیس کرده و جوجه هارا به سیخ چوبی میکشیم.
همه ی سیخ های جوجه را در تابه میچینیم و کره در داخل تابه میگذاریم و تمام مواد جوجه را روی جوجه ها میریزیم و در تابه را میگذاریم و زیر آنرا با حرارت متوسط روشن میکنیم.
هنگامی که به جوش آمد، شعــله را کم میکنیم و میگذاریم تا آرام آرام بپزد و هر 20 دقیقه یکبار سیخ هارا میچــرخــانیم تا کاملن طلایی و سرخ و پخته شوند !
پس از آماده شدن، آنها را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم.
نوش جان
(در ضمن اگر دوست داشتید، چند عدد گوجه فرنگی درسته را در تابه سرخ کنید و در میان خوراکتان بگذارید.
همچنین برای تهیه جوجه کباب تابه ای میتوان از "جوجه کباب با استخوان" نیز استفاده نمود که باید گوشت های نرم تری را انتخاب کرده و مدت بیشتری نیز آنها را در ماست و مواد مخصوص بخوابانید.
علاوه بر اینکه نیازی هم به استفاده ازسیخ های چوبی نیست)
فرستنده : سر آشپز "مریم"
سینه مرغ : یک کیلو
ماست : یک لیوان
پیاز خرد شده : 2 عدد
زعفران پودر شده : به اندازه مورد نیاز
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
فلفل دلمه : 1 عدد منوسط خرد شده
کره : 50 گرم
روغن مایع یا روغن زیتون : چند قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
تمــام این مواد را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم و برای مدت چند ساعت در یخچال نگه میداریم تا کاملن جذب یکدیگر شده و به اصطلاح "مرینیت" شوند.
(فعلن از نمک استفاده نکنید، چون باعث میشود گوشت مرغ سفت شود)
سپس سیخ های چوپی را خیس کرده و جوجه هارا به سیخ چوبی میکشیم.
همه ی سیخ های جوجه را در تابه میچینیم و کره در داخل تابه میگذاریم و تمام مواد جوجه را روی جوجه ها میریزیم و در تابه را میگذاریم و زیر آنرا با حرارت متوسط روشن میکنیم.
هنگامی که به جوش آمد، شعــله را کم میکنیم و میگذاریم تا آرام آرام بپزد و هر 20 دقیقه یکبار سیخ هارا میچــرخــانیم تا کاملن طلایی و سرخ و پخته شوند !
پس از آماده شدن، آنها را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم.
نوش جان
(در ضمن اگر دوست داشتید، چند عدد گوجه فرنگی درسته را در تابه سرخ کنید و در میان خوراکتان بگذارید.
همچنین برای تهیه جوجه کباب تابه ای میتوان از "جوجه کباب با استخوان" نیز استفاده نمود که باید گوشت های نرم تری را انتخاب کرده و مدت بیشتری نیز آنها را در ماست و مواد مخصوص بخوابانید.
علاوه بر اینکه نیازی هم به استفاده ازسیخ های چوبی نیست)
فرستنده : سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر