ه‍.ش. ۱۳۹۱ تیر ۱۰, شنبه

با 10 روش، ضایعات مواد خوراکی را به صفر برسانید !

(پیشنهاد مفید دیگری برای صرفه جوئی و مقابله با گرانی مایحتاج) :

با این نکات و روش های جدیدی که خود پیدا می کنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمت های مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

1 - از قسمت سفید پیازچه بیش تر استفاده کنید :
ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمت های سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه داشته باشید.

2 - قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید :

3 - از لرد قهوه دوباره استفاده کنید :
از آن برای فراری دادن مورچه ها، به عنوان خوشبو کننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده نمایید.

4 - استفاده از پوست پرتقال :
از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.

5 - استفاده از موزهای تیره :
به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آن ها برای پختن نان های موزی استفاده کنید.
همچنین می توانید با پختن آنها دسری عالی تهیه نمایید.

6 - چیپس مانده را دور نیندازید :
کافیست آن ها را 10 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.

7 - می توانید برش باقی مانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید :
آن را 5 - 4 دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید.
از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.

8 - دیگر نان های تست مانده و خشک شده را دور نریزید :
می توانید آن ها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید.
یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.

9 - از اسفنج های قدیمی دوباره استفاده کنید :
برای از بین بردن باکتری های موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و 2 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا 99 درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.

10 - از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کود باغچه استفاده کنید :

هیچ نظری موجود نیست: