ه‍.ش. ۱۳۸۹ اسفند ۷, شنبه

دولت بریتانیا اعلام کرد : کاهش مصرف گوشت قرمز خطر بروز سرطان را کم می‌کند







دولت بریتانیا به شهروندان توصیه کرده است برای کاهش خطر ابتلا به سرطان از مصرف گوشت قرمز بکاهند.
بر اساس توصیه مسوولان بهداشتی در بریتانیا، میزان مصرف روزانه گوشت قرمز نباید بیش‌تر از ۷۰ گرم باشد.

کارشناسان می‌گویند در صورت کاهش مصرف گوشت قرمز می‌توان مانع از مرگ هزاران نفر در اثر ابتلا به سرطان روده شد.

سرطان روده از موارد شایع انواع سرطان است.

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم گوشت قرمز فراوری شده مانند کالباس و سوسیس احتمال ابتلن به سرطان روده را ۲۰ تا ۳۰ افزایش می‌دهد.

بعضی از کارشناسان با ابراز تردید در توصیه جدید دولت بریتانیا گفته‌اند کاهش مصرف گوشت قرمز می‌تواند باعث فقر آهن و کم‌خونی شود.

گوشت قرمز یکی از منابع غنی آهن است.

پروفسور سالی دیویس، از مقام‌های ارشد بهداشتی در بریتانیا می‌گوید مصرف متعادل گوشت قرمز باید به عنوان بخشی از رژیم غذایی افراد در نظر گرفته شود.

گزارش بی‌بی‌سی

هیچ نظری موجود نیست: