گفته میشود : گوشت تازه را بلافاصله مصرف نكنید ، آیا دلیل این توصیه را می دانید ؟
یك كارشناس بیماریهای مشترك بین انسان و دام گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب كریمه كنگو ، گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا ویروس احتمالی آن از بین برود।
دكتر پورمازار در گفتگو با ایسنا با تاكید بر این كه : گوشت تازه ممكن است حامل ویروس بیماری تب كنگو باشد، افزود: تب كنگو، بیماری مشترك بین انسان و دام است كه این بیماری در نشخواركنندگان شیوع پیدا میكند، علائمی ندارد و بعد از چند روز بهبود مییابد.
وی افزود: تب كریمه كنگو یك بیماری ویروسی محسوب میشود كه در صورت انتقال به انسان منجر به مرگ او میشود। وی تصریح كرد: این ویروس به دو طریق منتقل میشود،
گزش كنه كه از دام این بیماری به انسان منتقل میشود و راه دیگر از طریق خون یا ترشحات بدن انسان آلوده به بیماری یا دام بیمار انتقال مییابد.
این كارشناس بیماریهای واگیردار درخصوص افرادی كه بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند، اظهار كرد: كسانی كه با حیوانات سر و كار دارند، همچنین گروههای بهداشتی و درمانی كه با این نوع بیماران در تماس هستند باید رعایت نكات بهداشتی اعم از استفاده از دستكش و عینك را مورد توجه قرار دهند।
وی توصیه كرد: مردم از گوشتی كه دارای مهر سازمان دامپزشكی است، استفاده كنند।
همچنین درهنگام قطعه قطعهكردن گوشت، تمام نكات بهداشتی را رعایت كنند।
منبع :isna।ir
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر