۱۳۹۰ آبان ۲۰, جمعه

چای های فوق العاده برای فصل زمستان











مصرف چای گیاهی در فصول سرد سال از بروز بیماری‌ها پیشگیری می‌کند ، اما کدام چای ؟
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت:  
 مصرف چای دارچین، زنجبیل، بابونه، نعنا و پونه در فصول سرد سال از بروز بیماری‌ها پیشگیری می‌کند.
بهناز عباسی مقدم، کارشناس ارشد تغذیه  اظهار داشت
نحوه طبخ غذا از اهمیت زیادی برخوردار است
یک غذای سالم باید 55 تا 60 درصد نشاسته، 15 تا 18 درصد پروتئین و 30 درصد چربی داشته باشد
وی گفت: غذا را باید با فرم طبیعی آن تهیه کرد. سبزی‌ها بهتر است بخارپز مصرف شود و از سرخ کردن آن تا حد امکان پرهیز شود
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: افراد از مصرف نوشابه همراه با غذایشان پرهیز کنند، به دلیل اینکه این نوشیدنی موجب بروز پوکی استخوان می‌شود؛
می‌توان به جای نوشابه از شربت‌های خانگی مانند سکنجبین و یا دوغ‌های خانگی استفاده کرد
عباسی مقدم افزود: چای دارای طبیعتی گرم بوده و مصرف آن برای همه افراد مناسب نیست
می‌توان از چای دارچین، چای زنجبیل، چای بابونه، نعنا و پونه استفاده کرد
وی بیان داشت: افراد در همه حال باید تعادل، تنوع و کفایت را رعایت کنند
همچنین مصرف چای‌های گیاهی در فصول سرد سال می‌تواند از بروز بیماری‌ها پیشگیری کند

هیچ نظری موجود نیست: