۱۳۹۰ آبان ۱۵, یکشنبه

علاقه شدید قذافی به لباس های زنانه

در يك كتاب آمريكايي اطلاعات جديدي درباره معمر قذافي منتشر شده و ادعا شده كه وي عاشق لباس‌هاي زنانه بوده است
 باب وود، نويسنده آمريكايي در كتابش تحت عنوان "جنگ محرمانه سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) از سال 1981 تا سال 1987" عنوان مي‌كند كه ويليام كيسي، رييس اسبق سيا در سفر محرمانه خود با رونالد ريگان، رئيس جمهوري اسبق آمريكا به جزاير مايوركاي اسپانيا براي سپري كردن تعطيلات، گزارش‌هايي روانشناختي از وضعيت قذافي به ريگان مي‌دهد كه از سوي روانشناسان برجسته جهان براي سازمان سيا تهيه شده بود.
در اين گزارش‌ها ريگان با مطالبي عجيب رو به رو مي‌شود كه نشان مي‌داد معمر قذافي، ديكتاتور ليبي، عاشق اين بود كه در خفا لباس‌هاي زنانه بپوشد و همچنين آرايش‌هاي زنانه انجام دهد و علنا كفش پاشنه بلند مي‌پوشيد تا قد بلندتر به نظر برسد كه اين كفش‌ها معمولا در ايتاليا براي وي ساخته مي‌شد.
در اين كتاب آمده است كه قذافي همچنين عاشق يك عروسك بود كه شب‌ها بايد آن را بغل مي‌كرد و مي‌خوابيد
قذافي همچنين وسواس خاصي به نوع فرش و رختخواب خود داشت و در هر هتلي در جهان كه اقامت مي‌گزيد خدمه‌ آن هتل مجبور بودند فرش و رختخواب وي را متناسب با خواسته وي تغيير دهند چرا كه وي با لباس‌هاي زنانه و يا حتي با لباس‌هاي خواب زنانه مي‌خوابيد و در حالي كه اين لباس‌ها را به تن داشتن حتي با برخي روساي جمهوري كشورها ديدار مي‌كرد
اين نويسنده ادامه مي‌دهد: ريگان در اين گزارش‌ها با مطالبي رو به رو شد كه موجب شد بعد از خواندن اين گزارش‌ها خنده‌اش بگيرد. ريگان گفته بود از نظر من هيچ مشكلي ندارد كه قذافي از كمد لباس‌هاي نانسي، همسرم استفاده كند و هر لباسي كه مي‌خواهد انتخاب كند
اما كيسي از ريگان خواسته بود گزارش‌ها را جدي بگيرد چرا كه اين گزارش‌ها نشان مي‌داد قذافي هرگز در استفاده از سلاح هسته‌اي در صورتي كه به اين سلاح‌ها دست يابد، تعلل نخواهد كرد.
اين نويسنده مي‌افزايد: ريگان بعد از اين مساله فورا از كيسي پرسيد كه آيا بايد ليبي را با بمب هسته‌اي هدف قرار دهيم؟
كيسي گفت: نه نيازي به اين مساله نداريم چرا كه ما قدرت هسته‌اي وي را در زمين نابود خواهيم كرد.
ويليام كيسي نسبت به وجود ارتشي آماده از تروريست‌ها كه قذافي عليه منافع مختلف جهان به ويژه منافع آمريكا و فرانسه از آنها استفاده كند، هشدار داده بود چرا كه دشمني ديرينه‌اي بين قذافي و فرانسه به علت درگيري بر سر نفوذ فرانسه در آفريقا وجود داشت.
اين نويسنده مي‌افزايد: آمريكا در 23 مارس 1986 خود را براي حمله به ليبي با 45 كشتي جنگي و 200 جنگنده به همراه زيردريايي هسته‌اي "لس آنجلس 688" و 32 قايق كوچك آماده كرد كه در 120 مايلي سواحل خليج سرت آنها را مستقر كرد.
نويسنده اين كتاب اشاره كرده است كه جرالد فورد، رئيس جمهوري اسبق آمريكا دستور ترور قذافي را داده بود و بعد از آن نيز جيمي كارتر با عمليات ترور قذافي موافقت كرده بود. 
اما فرانكشتاين به سختي دستور در اين زمينه را صادر كرد چرا كه همواره تدابير امنيتي شديدي براي قذافي در نظر گرفته مي‌شد و محافظان زن و مرد هميشه اطراف وي بودند.
اين نويسنده هم‌چنين مي‌افزايد: قذافي يك مشكل بود و منافع اروپا به ويژه منافع فرانسه را بعد از اينكه ده‌ها هزار تن از سربازانش را به چاد فرستاد و تهديد كرد كه چاد را اشغال خواهد كرد، تهديد مي‌كرد. 
وي هم‌چنين قصد داشت انور سادات، رئيس جمهوري اسبق مصر و جعفر نميري، رئيس جمهوري اسبق سودان را ترور كند چرا كه آن دو "حسين حبري" را در چاد در برابر نيروهاي قذافي حمايت كردند.
اين نويسنده همچنين فاش مي‌كند كه قذافي حتي عربستان را زماني كه كمك به يمن شمالي را كم كرد، تهديد كرد. 
اما مهمترين مساله‌اي كه اين نويسنده از آن براي اولين بار پرده برداشته واقعيت سلاح‌ها و كلاهك‌هاي هسته‌اي قذافي است
اين كلاهك هاي هسته‌اي براي قدرت سياسي و نظامي نيروهاي قذافي كافي نبود و قذافي با اتحاد جماهير شوروي سابق براي خريد تعدادي ديگر از اين كلاهك‌ها در سال 1990 توافقنامه‌ امضا كرد.
اين نويسنده همچنين تنفر حسني مبارك را از قذافي مخفي نكرده و فاش مي‌كند كه مبارك از صميم قلب خواستار سرنگوني نظام قذافي بوده و به آمريكايي‌ها وعده داده بود كه در زمان مناسب به آنها كمك خواهد كرد.
اين نويسنده ادعا مي‌كند، مبارك واشنگتن را در بمباران طرابلس و بنغازي كمك كرد اما اشاره‌اي به جزئيات اين داستان نكرده است.
همچنين در اين كتاب به علاقه قذافي به زنان فاحشه اشاره شده و نشان مي‌دهد كه وي زنان معمولي را دوست نداشت بلكه به علت مشكلات روحي و رواني كه داشت زنان فاحشه را ترجيح مي‌داد
اين كتاب مي‌افزايد: اعضاي سيا در طرح جديدي براي دستيابي به قذافي زناني را براي برقراري ارتباط با قذافي به ليبي فرستادند اما آنها به بيماري ايدز مبتلا بودند و قذافي پيش از برقراري ارتباط با آنها اين زنان فاحشه را تحت آزمايشات پزشكي قرار ‌داد و با مشخص شدن اين امر دستور كشتن آنها صادر شد لذا اين طرح سازمان سيا نيز به نتيجه نرسيد.

منبع: ایسنا

هیچ نظری موجود نیست: