امروزه تعداد كودكاني كه بهدليل آلرژي به غذاهاي معمولي به بيمارستان مراجعه ميكنند به سرعت در حال افزايش است
زندگي بسيار تميز امروزي باعث شده كه تعداد زيادي از كودكان به غذاهايي مانند شير يا نان حساسيت پيدا كنند. كارشناسان معتقدند، زندگيهاي بسيار تميز و بهداشتي خانوادههاي اين دوره سبب شده است كه تعداد كودكان مبتلا به آلرژي و آسم به سرعت افزايش پيدا كند.
كودكان نسلهاي قبلي بيشتر در معرض آلودگيها و ميكروارگانيسمها قرار داشتند و ميتوانستند به اين طريق سيستم ايمني بدن خود را تقويت كنند.
اما امروزه بهدليل افزايش استفاده از محصولات آنتيباكتريال و همچنين استقبال مادران از عمل سزارين به جاي زايمان طبيعي سيستم ايمني كودكان روز به روز در حال ضعيف شدن است.
حتمن شما هم اگر دقت كنيد كودكي را در خانواده يا بستگان خود ميشناسيد كه به غذاهايي مانند شير، گندم، سويا، تخممرغ، كرفس و ميوههايي مانند كيوي آلرژي دارد.
دانشمندان تخمين ميزنند، امروزه 4 درصد از كودكان دچار حساسيتهاي غذايي هستند و اين آمار بهتدريج در حال افزايش است. اگرچه بهداشت و ضدعفوني كردن بيش از حد باعث ميشود بدن ما كمتر در برابر باكتريهاي مضر قرار گيرد اما در عوض باعث ميشود ما كمتر در برابر ميكروارگانيسمهاي مفيد قرار بگيريم.
به همين دليل سيستم گوارشي ما مانند گذشته قوي و كارآمد نيست و بسياري از ميكروبها و عوامل بيماريزا براي آن ناشناخته باقي ميماند
گزارش بيبيسي
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر