مواد لازم :
بادمجان متوسط : 8 عدد
کشک غليظ : 2 فنجان
گردوي چرخ کرده : 1 فنجان
نعناع داغ : 2 قاشق سوپ خوری
سير داغ : 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
روغن : به مقدار لازم
پياز رنده شده : 1 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهيه :
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي کنيم.
کمي نمک روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي کنيم.
کشک را با دو ليوان آب داغ به بادمجان ها اضافه کرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند.
پياز را کمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پياز تفت مي دهيم.
نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر مي کنيم تا گوشت با يک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشيده شود.
کشک بادمجان را در ديس کشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم.
يک قاشق سيرداغ و گردوي چرخ کرده را هم روي آن مي ريزيم.
سپس چند قاشق کشک را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي کشک مي ريزيم.
نوش جانتان باشد.
بادمجان متوسط : 8 عدد
کشک غليظ : 2 فنجان
گردوي چرخ کرده : 1 فنجان
نعناع داغ : 2 قاشق سوپ خوری
سير داغ : 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
روغن : به مقدار لازم
پياز رنده شده : 1 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهيه :
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي کنيم.
کمي نمک روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي کنيم.
کشک را با دو ليوان آب داغ به بادمجان ها اضافه کرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند.
پياز را کمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پياز تفت مي دهيم.
نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر مي کنيم تا گوشت با يک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشيده شود.
کشک بادمجان را در ديس کشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم.
يک قاشق سيرداغ و گردوي چرخ کرده را هم روي آن مي ريزيم.
سپس چند قاشق کشک را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي کشک مي ريزيم.
نوش جانتان باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر