۱۳۹۰ آبان ۱۱, چهارشنبه

طرز تهیه یک نوع "کشک بادمجان" بسیار خوشمزه


مواد لازم :

بادمجان متوسط : 8 عدد

کشک غليظ : 2 فنجان

گردوي چرخ کرده : 1 فنجان

نعناع داغ : 2 قاشق سوپ خوری

سير داغ : 3 قاشق سوپ خوری

گوشت چرخ کرده : 150 گرم

روغن : به مقدار لازم

پياز رنده شده : 1 قاشق سوپخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهيه :

بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي کنيم.
کمي نمک روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي کنيم.
کشک را با دو ليوان آب داغ به بادمجان ها اضافه کرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند.
پياز را کمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پياز تفت مي دهيم.
نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر مي کنيم تا گوشت با يک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشيده شود.
کشک بادمجان را در ديس کشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم.
يک قاشق سيرداغ و گردوي چرخ کرده را هم روي آن مي ريزيم.
سپس چند قاشق کشک را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي کشک مي ريزيم.

نوش جانتان باشد.

هیچ نظری موجود نیست: