ه‍.ش. ۱۳۹۰ مهر ۴, دوشنبه

طرز تهیه پلو بادمجون


موادلازم:

برنج ۲ پیمانه پلوپز

بادمجون ۲عدد

گوجه اعدد

پیاز ا عدد

کره ا قاشق مربا خوری

زردچوبه.نمک.فلفل کمی

طرز تهیه:

بعد از اینکه بادمجون رو به شکل زیر خرد کردیم.در روغن خیلی کم وزردچوبه توی ماهیتابه میچینیم.و با شعله کم دو طرفش رو در حدی که خوشرنگ بشه سرخ میکنیم.

حالا گوجه و پیاز رو حلقه میکنیم.+ کمی نمک و فلفل

نصف برنج رو که یه مقذار بیشتر از حد آبکش پخته شد تو قابلمه میرزیم و بادمجون و حلقه های پیاز و گوجه رو روش میچینیم و کره رو هم میذاریم روشون.

بقیه برنج و هم اضافه میکنیم.میذاریم خووب دم بکشه.

بعد هم نوش جان میکنیم!

yavashfood.blogfa.com

هیچ نظری موجود نیست: