مواد لازم :
روش تهیه :
گوشت و پياز را با هم سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهوهاي رنگ شود.
سوپ قارچ، سس گوجهفرنگي، قارچ، ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.
شعله را كم كنيد و حدود نیم ساعت در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي هم آنرا به هم بزنيد.
اسپاگتي را جداگانه دریک ظرف آب با کمی نمك بجوشانيد و پس از پخته شدن با آب سرد آب کشی کنید.
سپس آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارمژان سرو كنيد.
- گوشت چرخكرده: 250 گرم
- پياز خرد شده: يك عدد متوسط
- سوپ قارچ آماده: نصف یک بسته
- سس گوجهفرنگي: 300 گرم
- قارچ خرد شده: حدود 200 گرم
- فلفل سياه و ادویه : به اندازه لازم
- اسپاگتي: به اندازه نصف یک بسته
- پنير پارمژان رنده شده: به ميزان لازم
- اندازه مواد را میتوانید با توجه به میزان مورد نیازتان کم یا زیاد کنید
روش تهیه :
گوشت و پياز را با هم سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهوهاي رنگ شود.
سوپ قارچ، سس گوجهفرنگي، قارچ، ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.
شعله را كم كنيد و حدود نیم ساعت در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي هم آنرا به هم بزنيد.
اسپاگتي را جداگانه دریک ظرف آب با کمی نمك بجوشانيد و پس از پخته شدن با آب سرد آب کشی کنید.
سپس آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارمژان سرو كنيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر