۱۳۹۰ مرداد ۱۸, سه‌شنبه

اسپاگتي با گوشت و سس قارچ






مواد لازم :
  • گوشت چرخ‌كرده: 250 گرم
  • پياز خرد شده: يك عدد متوسط
  • سوپ قارچ آماده: نصف یک بسته
  • سس گوجه‌فرنگي: 300 گرم
  • قارچ خرد شده: حدود 200 گرم
  • فلفل سياه و ادویه : به اندازه لازم
  • اسپاگتي: به اندازه نصف یک بسته
  • پنير پارمژان رنده شده: به ميزان لازم
  • اندازه مواد را میتوانید با توجه به میزان مورد نیازتان کم یا زیاد کنید

روش تهیه :

گوشت و پياز را با هم سرخ كنيد تا پياز نرم و گوشت قهو‌ه‌اي رنگ شود.
سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگي، قارچ،‌ ادويه و فلفل را اضافه كنيد و روي شعله زياد به جوش آوريد.
شعله را كم كنيد و حدود نیم ساعت در قابلمه را ببنديد تا ريز جوش بزند و گاهي هم آنرا به هم بزنيد.
اسپاگتي را جداگانه دریک ظرف آب با کمی نمك بجوشانيد و پس از پخته شدن با آب سرد آب کشی کنید.
سپس آن را كمي گرم كنيد و با مخلوط گوشت داغ و پنير پارمژان سرو كنيد.

هیچ نظری موجود نیست: