۱۳۹۰ مرداد ۱۴, جمعه

سالاد قارچ و بروکلی


مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :

قارچ ورقه ورقه شده 200 گرم

بروکلی خوردکرده نیم کیلو

پیاز کوچک حلقه حلقه 1عدد

سرکه 3-4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

بروکلی را با کمی سرکه در آب جوش بریزید.
پس از 5 دقیقه در آب کش خالی كرده، زیرِ آب سرد بگیرید و بگذارید آب آن برود.

سپس آنرا با سایر مواد آماده شده سالاد در ظرف مورد نظرتان کنارهم بچینید،
روغن و سرکه را با اندکی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی سالاد بدهید.

اکنون سالاد شما آماده است، نوش جان بفرمائید.

هیچ نظری موجود نیست: