۱۳۹۰ مرداد ۳۱, دوشنبه

طرز تهیه رول های خوشمزه ژامبون پرشده با اسفناج و پنیر و قارچ !



مواد لازم :
  • ژامبون مرغ يا ژامبون گوشت : حدود 10 ورق
  • اسفناج پخته شده : 1 ليوان پر
  • قارچ : حدود 200 گرم
  • پياز : يك‌عدد نسبتن کوچک
  • پنير پارمزان : حدود 1/3 فنجان
  • خامه صبحانه : حدود 40 گرم
* پنير فيلا‌دلفيا يا پنير مخصوص پيتزا : نصف فنجان
*نمک و فلفل : به اندازه لازم


طرز تهیه :

1. ابتدا اسفناج شسته شده را خرد كرده ومی پزیم تا حدود 1 ليوان اسفناج پخته شده آماده گردد .

پياز را هم خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع تفت میدهیم .

وقتي که پيازها بلوري شدند، اسفناج را هم اضافه كرده و با پياز تفت مي‌دهيم تا بوي خامي اسفناج گرفته شود.

2. قارچ‌ها را نيز خرد كرده به مخلوط اضافه مي‌كنيم و كمي تفت مي‌دهيم تا قارچ‌ها نيز كمي پخته شوند.

مواد آماده شده را با کمی نمك و فلفل مخلوط كرده و از روي اجاق برمي‌داريم.

3. ورقه‌‌هاي ژامبون را پهن کرده و مقداری ازمواد را روی آن قرار مي‌دهيم و كمي هم پنير پيتزا اضافه کرده و وآنها را لوله مي‌كنيم.

4. خامه صبحانه را کف یک ‌سيني يا ظرف پيركس ريخته و روي آن اندکی فلفل سياه و مقدارکمي نمك‌ مي‌پاشيم،

سپس رول‌هاي آماده‌شده را روي خامه چيده و روي آنها را با پودر پنير پارمزان مي‌پوشانيم.

5. سيني را به مدت حدود 25 دقيقه روي پنجره وسط فر (که از قبل با دماي 180 سانتي‌گراد‌ گرم كرده ایم) قرار مي‌دهيم،

تا رول‌ها کاملن گرم شده و پنير داخل آنها نيز ذوب شود.

6. براي تزئين بیشتر مي‌توانيم روی آنها انواع سبزي خشك معطر و پودر فلفل سياه و مانند آنها بریزیم.

هیچ نظری موجود نیست: