ه‍.ش. ۱۳۹۰ مرداد ۲۴, دوشنبه

خواص توت‌ فرنگي




يكي از میوه های خوشمزه كه خاصيت هاي‌ زیادی دارد، توت‌فرنگي است.
مطالعات انجام شده نشان مي‌دهد سطح بالاي آنتي‌اكسيدان موجود در توت فرنگي تاثير زيادي در خنثي كردن تاثيرات منفي راديكال‌هاي آزاد در سيستم ايمني بدن دارد.
آنتي‌اكسيدان‌ها همچنين به‌دليل تقويت سيستم ايمني بدن و مقابله با بيماري‌هايي مانند سرماخوردگي و آنفلوآنزا مشهور هستند.
در مطالعه‌ اي كه روي يك هزار سالمند مبتلا به سرطان انجام شد، تعداد مرگ‌ ومير در گروهي كه فراوان از توت‌ فرنگي استفاده مي‌كردند، 3 برابر كمتر از گروه‌هايي بود كه به ندرت سراغ اين ميوه پرخاصيت مي‌رفتند.
هرچند توت فرنگي را مي‌توان به‌ صورت كمپوت، مارمالاد، مربا يا در انواع دسرها استفاده كرد، اما مصرف خام آن بيشتر توصيه مي‌شود.
اين ميوه در تحريك متابوليسم و كاهش اشتها بسيار مفيد است و مي‌تواند به عملكرد مناسب هورمون‌هاي كاهش‌دهنده وزن كمك كند.
توت‌فرنگي حاوي اسيد فوليك است كه مواد سمي را از بدن دور مي‌كند.
التهاب مفاصل، تنبلي كبد، فشار خون بالا، يبوست و روماتيسم هم با مصرف مقدار كافي توت‌ فرنگي درمان مي‌شوند.

هیچ نظری موجود نیست: