یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف زرد آلو در پیشگیری از بیماریهای قلبی، عصبی و کم خونی موثر است.
شهلا جودت با بیان این مطلب افزود:
زرد آلو حاوی ویتامین های E،C و آهن است و مواد مغذی موجود در آن از چشم محافظت و فیبر موجود در آن با بیماری ها مبارزه می کنند.
کارشناس تغذیه ادامه داد:
زرد آلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری است و بتا کاروتن باعث کاهش خطربروز بیماری های قلبی، سکته، آب مروارید و بعضی سرطان ها می شود.
وی زرد آلو را میوه مفیدی برای سلامت قلب معرفی کرد و اظهارداشت:
بتا کاروتن موجود در زرد آلو در بدن به ویتامین A تبدیل می شود که درحفظ بینایی چشم موثر است و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، جلوی تخریب سلول ها را می گیرد.
جودت تصریح کرد:
اسید سالیسیلیک موجود در زرد آلو نیزضد باکتری و عفونت است و همچنین مصرف این میوه پرخاصیت در حفظ قند و کاهش کلسترول خون موثر است.
وی عنوان کرد:
فیبر موجود در زرد آلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای پیشگیری می کند و زرد آلو رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B در درمان بیماری های عصبی، روحی، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی و فراموشی مفید است.
به گفته این کارشناس :
میوه و هسته شیرین زرد آلو به دلیل دارا بودن ویتامین C در تقویت بدن، رفع اختلال رشد کودکان، جلوگیری ازخونریزی لثه، درمان درد مفاصل و روماتیسم مفید است.
جودت با بیان این که در هر ۱۰۰گرم زرد آلو ،۲۷۰کیلو کالری انرژی ایجاد می کند گفت:
در یک ۱۰۰گرم زرد آلو۱۴میلی گرم کلسیم ، ۱۹ میلی گرم فسفر ، ۲۹۴ پتاسیم ، ۲۷۰۰واحد ویتامین A و یک گرم پروتئین و۱۰ میلی گرم ویتامین C وجود دارد.
وی افزود: زرد آلوی نارس، دیر هضم و نفاخ است برای افرادی که معده ضعیف و حساس دارند مناسب نیست.
funitarin.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر