- براي پاك كردن قابلمهاي كه غذا درون آن ريخته كافي است مقداري سركه را با آب درون قابلمه بريزيد و اجازه دهيد اين محلول خوب بجوشد.
- پس از آن سوختگي بهراحتي از كف قابلمه پاك ميشود.
- براي بريدن نان بهتر است از كارد ارهاي استفاده كنيد و پيش از برش، كارد را براي مدت كوتاهي درون آب جوش قرار دهيد.
- براي جلوگيري از جوانه زدن سيبزمينيها آنها را در جاي تاريك، خشك و دور از رطوبت قرار دهيد.
- افرادي كه پس از خرد كردن پياز و شستن كارد هنوز نسبت به بوي پياز روي كارد حساسند، براي برطرف كردن اين بو كافي است يك هويج را با كمك كارد حلقهحلقه كنند.
- براي از بين رفتن بوي دودگرفتگي برنج بهترين كار پوست كندن يك پياز و قرار دادن آن داخل قابلمه است.
- بعد از 10 دقيقه پياز بوي دود را از برنج ميگيرد.
- اگر پس از دم كردن غذا يادتان آمد كه برنجتان بينمك است پس از آنكه دم كشيد، مقداري نمك در آب حل كرده و آن را با روغن مخلوط كرده و روي برنج بريزيد.
- يكي از بهترين راهها براي خوشبو شدن سبزي پلو استفاده از آويشن و ديگر ادويههاي خوش بو پيش از دم كردن برنج است.
سردكردن غذاها
- باكتريها در دماي بين 5 تا 40 درجه سانتيگراد به سرعت رشد ميكنند.
- بنابراين روش صحيح سرد كردن مواد غذايي يكي از راههاي موثر در كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي ناشي از مواد غذايي است.
- دماي يخچال بايد زير 5درجه سانتيگراد يا كمتر باشد. براي اطمينان از دماسنج استفاده كنيد.
- غذاهاي باقيمانده را حداكثر تا 2 ساعت بعد سرو كنيد. آنها را در ظرفهاي كم عمق بگذاريد تا سريع خنك شوند.
- گوشت، مرغ و ماهي منجمد را با قراردادن در يخچال، يخزدايي كنيد نه در فضاي آشپزخانه، در ضمن يخچال را بيش از حد پر نكنيد.
نكات كوچك خانهداري
- براي شكستن پوست سخت نارگيل بهترين كار، قرار دادن نارگيل درون مايكروويو يا فر است.
- براي از بين بردن شوري انواع خورشها ميتوان يك عدد سيب زميني پوست كنده را درون خورش انداخته و پس از 8-7 دقيقه جوشيدن آن را از ظرف خارج كنيد.
- براي تيز شدن قيچيهاي كند، با آنها چند ورق سمباده ببريد تا به مرور لبه قيچي تيز شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر