هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه های ترکی و عربی است که دربسیاری کشور های دیگر، از جمله یونان و یوگوسلاوی، علاقمندان فراوان دارد .
حال آنکه در ایران چندان شناخته شده نیست .
بد نیست که چنانچه قبلن این خوراک را میل نکرده اید، با یکبار تهیه آن ، مزه آنرا بچشید !
به احتمال قوی ، پشیمان نخواهید شد !
مواد لازم:
نخود پخته : نیم کیلو
ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده : 3، 4 حبه
لیمو 2 عدد
جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهيه :
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود .
(اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود).
مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید .
فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر