مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده :
زیتون ماری : یک کیلو مغز گردو : 250 گرم سیر ساییده شده : به اندازه کافی انار ترش : به اندازه کافی چوچاق ساییده شده : یک الی دو قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به اندازه کافی
وقتی که هسته زیتون ماری رو جدا کردید خوب آن را شسته و بعد در یک سبد ریخته تا آب آن خوب گرفته شود. 250 گرم مغز گردو را با مولینکس و یا با نیمیار ” نوعی ظرف سفالی ” بسایید که بعد از خوب ساییده شدن، آب انار و چوچاق و سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب هم بزنید و قبل از اینکه آن را با زیتونی که آب آن خوب گرفته شده،مخلوط کنیم،مایع مخلوط بدست آمده رو چشیده تا با ذائقه تون سازگاری داشته ” مقدار کمی و یا زیادی نمک و فلفل و.. ” سپس زیتون رو به این مخلوط خوب هم زده بیافزایید و دوباره خوب هم بزنید. حالا شما یه زیتون پرورده تقریباً تقریباً خوشمزه دارید که برای اینکه مزه اون به 100% برسه لازم است که به مدت حداقل چند ساعت در یک ظرف در بسته ” شیشه ای بهتره ” و در یخچال نگهداری شود.
اگر زمانی به بندرانزلی تشریف بردید چوقاق و انار ترش را می توانید از خانوم های دستفروشی که روبروی اداره آموزش پرورش و یا اداره برق بساط خود را پهن کرده اند ، تهیه نمایید.
اصطلاحات بکار برده شده ” چوچاق یا نیمیار ” مربوط به مردم انزلی بوده که شاید در شهرهای دیگر استان گیلان گویش آن متفاوت می باشد.
با هر نوع زیتونی نمی توان زیتون پرورده ای خوشمزه درست کرد، زیرا بعضی از زیتون ها این مواد تهیه شده رو در خود جذب نمی کنند.
/Gajamoo Weblog
زیتون ماری : یک کیلو مغز گردو : 250 گرم سیر ساییده شده : به اندازه کافی انار ترش : به اندازه کافی چوچاق ساییده شده : یک الی دو قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به اندازه کافی
وقتی که هسته زیتون ماری رو جدا کردید خوب آن را شسته و بعد در یک سبد ریخته تا آب آن خوب گرفته شود. 250 گرم مغز گردو را با مولینکس و یا با نیمیار ” نوعی ظرف سفالی ” بسایید که بعد از خوب ساییده شدن، آب انار و چوچاق و سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب هم بزنید و قبل از اینکه آن را با زیتونی که آب آن خوب گرفته شده،مخلوط کنیم،مایع مخلوط بدست آمده رو چشیده تا با ذائقه تون سازگاری داشته ” مقدار کمی و یا زیادی نمک و فلفل و.. ” سپس زیتون رو به این مخلوط خوب هم زده بیافزایید و دوباره خوب هم بزنید. حالا شما یه زیتون پرورده تقریباً تقریباً خوشمزه دارید که برای اینکه مزه اون به 100% برسه لازم است که به مدت حداقل چند ساعت در یک ظرف در بسته ” شیشه ای بهتره ” و در یخچال نگهداری شود.
اگر زمانی به بندرانزلی تشریف بردید چوقاق و انار ترش را می توانید از خانوم های دستفروشی که روبروی اداره آموزش پرورش و یا اداره برق بساط خود را پهن کرده اند ، تهیه نمایید.
اصطلاحات بکار برده شده ” چوچاق یا نیمیار ” مربوط به مردم انزلی بوده که شاید در شهرهای دیگر استان گیلان گویش آن متفاوت می باشد.
با هر نوع زیتونی نمی توان زیتون پرورده ای خوشمزه درست کرد، زیرا بعضی از زیتون ها این مواد تهیه شده رو در خود جذب نمی کنند.
/Gajamoo Weblog
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر