آيا مي دانيد بهترين زمان براي مصرف شير چه موقع است؟
صبح ،ظهر یا شب؟
یك متخصص تغذیه می گوید: مصرف شیر در وعده صبحانه بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت را كاهش می دهد.
"سید ضیاءالدین مظهری" افزود: نوشیدن شیر در وعده صبحانه كه مهمترین وعده غذایی تلقی می شود بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت را كاهش می دهد.
وی گفت: برای داشتن خواب آرام، پردامنه و آماده سازی مغز برای یادگیری بیشتر و یادآوری آسان تر می توان یك لیوان شیر، یك عدد سیب، هویج، یك دانه خرما و یك قاشق مرباخوری عسل قبل از خواب مصرف كرد.
این متخصص تغذیه گفت: برای خواب بهتر می توان از مخلوط آب كاهو و سیب استفاده كرده و آرامش را برای خود فراهم ساخت یا از سایر فرآورده های لبنی مثل ماست و دوغ استفاده كرد.
مظهری افزود: ظرفیت، توان یادگیری، هوش و استعداد زمینه ارثی دارد ولی عوامل مختلف طبیعی به خصوص نوع، مقدار، كیفیت مواد خوراكی روزمره، تناسب، تعادل و تنوع در تمام دوران زندگی بر قدرت فعالیت های مغز تأثیرگذار است.
مظهری اضافه كرد: بدن افراد با طلوع و غروب آفتاب تنظیم می شود. مصرف هرچه بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده موجب اختلال در ریتم بیولوژیكی یا ساعت درونی بدن می شود و آنزیم ها و هورمون های ساخت و ساز در روز را فعال می سازد.
وی افزود: انواع شیرینی، كیك، آب نبات، نوشابه یا آبمیوه های شیرین شده، قهوه، كاكائو، سطح گلوگز خون را افزایش می دهند و موجب تحریك و ترشح بیشتر انسولین می شوند كه با سرازیر شدن انسولین به جریان خون، سرعت انتقال گلوكز به درون سلول ها بیشتر می شود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد:
سرعت انتقال گلوكز به درون سلول ها موجب افت سطح قند خون می شود كه كاهش فشار خون را به همراه دارد و فرد را دچار خواب آلودگی، كم طاقتی، بی حوصلگی، ولع بیشتر به خوردن مواد قندی می كند و این موضوع نه تنها باعث كاهش یادگیری می شود بلكه زمینه چاقی و افزایش وزن را نیز در فرد ایجاد می كند.
منبع : farsnews.com
صبح ،ظهر یا شب؟
یك متخصص تغذیه می گوید: مصرف شیر در وعده صبحانه بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت را كاهش می دهد.
"سید ضیاءالدین مظهری" افزود: نوشیدن شیر در وعده صبحانه كه مهمترین وعده غذایی تلقی می شود بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت را كاهش می دهد.
وی گفت: برای داشتن خواب آرام، پردامنه و آماده سازی مغز برای یادگیری بیشتر و یادآوری آسان تر می توان یك لیوان شیر، یك عدد سیب، هویج، یك دانه خرما و یك قاشق مرباخوری عسل قبل از خواب مصرف كرد.
این متخصص تغذیه گفت: برای خواب بهتر می توان از مخلوط آب كاهو و سیب استفاده كرده و آرامش را برای خود فراهم ساخت یا از سایر فرآورده های لبنی مثل ماست و دوغ استفاده كرد.
مظهری افزود: ظرفیت، توان یادگیری، هوش و استعداد زمینه ارثی دارد ولی عوامل مختلف طبیعی به خصوص نوع، مقدار، كیفیت مواد خوراكی روزمره، تناسب، تعادل و تنوع در تمام دوران زندگی بر قدرت فعالیت های مغز تأثیرگذار است.
مظهری اضافه كرد: بدن افراد با طلوع و غروب آفتاب تنظیم می شود. مصرف هرچه بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده موجب اختلال در ریتم بیولوژیكی یا ساعت درونی بدن می شود و آنزیم ها و هورمون های ساخت و ساز در روز را فعال می سازد.
وی افزود: انواع شیرینی، كیك، آب نبات، نوشابه یا آبمیوه های شیرین شده، قهوه، كاكائو، سطح گلوگز خون را افزایش می دهند و موجب تحریك و ترشح بیشتر انسولین می شوند كه با سرازیر شدن انسولین به جریان خون، سرعت انتقال گلوكز به درون سلول ها بیشتر می شود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد:
سرعت انتقال گلوكز به درون سلول ها موجب افت سطح قند خون می شود كه كاهش فشار خون را به همراه دارد و فرد را دچار خواب آلودگی، كم طاقتی، بی حوصلگی، ولع بیشتر به خوردن مواد قندی می كند و این موضوع نه تنها باعث كاهش یادگیری می شود بلكه زمینه چاقی و افزایش وزن را نیز در فرد ایجاد می كند.
منبع : farsnews.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر