۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۰, یکشنبه

داشنمندان چینی موفق به تولید گوشت سفید "بره" شدند !

 این گروه از دانشمندان چینی با ایجاد تغییراتی در ژن های بره، گوشت آن را به حالت سفید در آورند.
این نوع گوشت همانند ماهی، سبزیجات و فندق حاوی اومگا سه می باشد.
گوشت سفید بره برای افرادی که به علت کلسترول خون بالا نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند، آلترناتیوی مناسب خواهد بود.
همچنین مصرف این گوشت خطر سکته قلبی و بیماری های قلبی عروقی را کاهش خواهد داد.
گروهی از دانشمندان نیز با خاطر نشان ساختن اینکه هنوز اطلاعی در خصوص تاثیرات مصرف این نوع گوشت در دست نداریم، به این اقدام نظر مثبتی ندارند.

trtfarsi.com

هیچ نظری موجود نیست: