۱۳۹۱ فروردین ۳۱, پنجشنبه

روش تهيه سالاد ماهى تن (نيسواز)

مواد لازم براي ۴ نفر :

كنسرو ماهي تن: يك عدد
لوبياسبز: ۲۰۰ گرم،‌ نصف كرده
كاهو پيچ متوسط: يك عدد
سيب‌زميني متوسط: ۲ عدد آب‌پز
گوجه‌فرنگي متوسط: ۲ عدد
تخم‌‌مرغ آب‌پز: ۴ عدد،‌ چهارقاچ
زيتون سياه: ۱۲ عدد
سركه قرمز: يك‌چهارم پيمانه، ۶۰ ميلي‌ليتر
روغن زيتون: يك‌سوم پيمانه ۸۰ ميلي‌ليتر
سير: ۲ حبه رنده شده
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

۱ – لوبيا سبز را در ۲ ليتر آب در حال جوش با يك قاشق چاي‌خوري نمك 15 ‌دقيقه بپزيد تا نرم شود اما تردي خود را از دست ندهد،
سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود.

۲- سيب‌زميني را پوست كنده و ورقه‌ورقه كنيد،
سپس آن را كف و دور كاسه مخصوص سرو سالاد بچينيد.
كاهو و گوجه را نيز به اندازه‌اي خرد كنيد كه نه خيلي كوچك باشد كه به چنگال نيايد و نه آنقدر بزرگ كه به سختي در دهان جا شود،
سپس با هم مخلوط كرده و روي سيب‌زميني بريزيد.

۳ – روغن كنسرو ماهي تن را گرفته و با چنگال ماهي‌تن را تكه‌تكه كنيد، سپس به همراه زيتون، لوبيا سبز و تخم‌مرغ آب‌پز روي سالاد بريزيد.

۴ – براي تهيه سس، سركه قرمز، روغن زيتون و سير را با هم مخلوط كرده و پس از اندازه كردن نمك و فلفل، سس را روي سالاد بريزيد.

نکات آشپزی :

۱ – در سالاد نيسواز اصلي، لوبياسبز را يك دقيقه در آب جوش انداخته، سپس آبكش كرده و روي آن آب سرد می‌ریزند.
به اين كار اصطلاحن بلانش كردن يا سفيد كردن مي‌گويند.
بلانش كردن باعث مي‌شود سبزي‌ها تازه مانده و رنگ خود را حفظ كنند اما با توجه به ذائقه ايراني توصيه مي‌شود لوبياسبز را كمي بيشتر بپزيد.

۲ – در صورت تمايل مي‌توانيد در سالاد از فلفل دلمه‌اي قرمز خلالي و برگ ريحان استفاده كنيد.

۳ – با اضافه كردن لوبيا چيتي آب‌پز، سالاد شما تبديل به يك غذاي كامل مي‌شود كه مي‌توانيد به عنوان يك ناهار يا شام سلامت آن را سرو كنيد.

(ماهي "هوور" از خانواده ماهي تن بوده و گوشت آن مانند تن تيره است. اگر در جنوب ايران زندگي مي‌‌كنيد، ۴ تكه ماهي هوور استيكي هر يك به وزن ۱۵۰ گرم را كمي چرب كرده و نمك و فلفل پاشيده و هر طرف آن را ۸ دقيقه كباب يا سرخ كنيد و در سالاد به كار ببريد.)

فرستنده : سر آشپز "مریم"

هیچ نظری موجود نیست: