مواد مورد نیاز :
گوشت ماهیچه گوسفندی : نیم کیلو
كنگر : 2 کیلو
پیاز داغ عسلی : 3 قاشق سوپخوری
روغن : 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش : 1/3 فنجان
زعفران : 1 قاشق مرباخوری
فلفل و نمک : مقداری
روش پخت :
گوشت را تكه تكه خرد می كنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ كرده و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم بپزد.
بعد ساقه های کنگر را تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ میكنیم و داخل گوشت میریزیم تا كنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود.
نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.
و بعد در ظرف دلخواه ریخته و سرو میکنیم.
نوش جان
تذکر :
1-خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری نیز تهیه کرد،
در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است
2-خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند،
در اینصورت بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت، کنگر را سرخ و به خورش اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
(مقدار مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست).
فرستنده : سر آشپز "مریم"
گوشت ماهیچه گوسفندی : نیم کیلو
كنگر : 2 کیلو
پیاز داغ عسلی : 3 قاشق سوپخوری
روغن : 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش : 1/3 فنجان
زعفران : 1 قاشق مرباخوری
فلفل و نمک : مقداری
روش پخت :
گوشت را تكه تكه خرد می كنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ كرده و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم بپزد.
بعد ساقه های کنگر را تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ میكنیم و داخل گوشت میریزیم تا كنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود.
نمك و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.
و بعد در ظرف دلخواه ریخته و سرو میکنیم.
نوش جان
تذکر :
1-خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری نیز تهیه کرد،
در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است
2-خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند،
در اینصورت بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت، کنگر را سرخ و به خورش اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
(مقدار مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست).
فرستنده : سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر