۱۳۹۱ اردیبهشت ۳, یکشنبه

آشنايي با روش پخت آش بلغور " يارما شورباسه " (اين آش خوشمزه يكي از آش‌هاي سنتي شهر اروميه است).

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط: یک عدد

فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد

گوجه فرنگی: یک عدد

بلغور: یک پیمانه

لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

لیمو ترش تازه: به مقدار لازم


طرز پخت :

* بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

* سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

* پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.

* نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.

* سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

* بلغور را با کمی آب به بقیه ی مواد اضافه کنید.

* یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم شود.

* اگر آبش کم بود آب جوش بریزید و مواظب باشید ته نگیرد.

* سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.

* مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

آش بلغور ما یک آش لعاب دار خوش رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می زنید و نوش جان می کنید.

فرستنده : سر آشپز "مریم"

هیچ نظری موجود نیست: