مواد لازم :
سیب زمینی متوسط: یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
بلغور: یک پیمانه
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
طرز پخت :
* بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
* سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
* پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
* نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
* سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
* بلغور را با کمی آب به بقیه ی مواد اضافه کنید.
* یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم شود.
* اگر آبش کم بود آب جوش بریزید و مواظب باشید ته نگیرد.
* سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
* مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.
آش بلغور ما یک آش لعاب دار خوش رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می زنید و نوش جان می کنید.
فرستنده : سر آشپز "مریم"
سیب زمینی متوسط: یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
بلغور: یک پیمانه
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
طرز پخت :
* بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
* سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
* پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
* نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
* سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
* بلغور را با کمی آب به بقیه ی مواد اضافه کنید.
* یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب زمینی نرم شود.
* اگر آبش کم بود آب جوش بریزید و مواظب باشید ته نگیرد.
* سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
* مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.
آش بلغور ما یک آش لعاب دار خوش رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می زنید و نوش جان می کنید.
فرستنده : سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر