۱۳۹۱ اردیبهشت ۱, جمعه

سالاد "پنج رنگ" :

مواد لازم :

▪ چهار فنجان کلم
▪ یک عدد هویج بزرگ
▪ دو عدد تربچه ورقه شده
▪ یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
▪ نمک و فلفل

طرز تهیه :
کلم را شسته و خرد کنید.
سپس هویج را ورقه ورقه کرده و روی کلم ها بریزید.
سپس پیازچه و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
در کاسه کوچکی روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و آن را به سالاد بیفزایید.

هیچ نظری موجود نیست: