۱۳۹۰ اسفند ۱۱, پنجشنبه

طرز تهیه کرم کارامل / (کرم کارامل بخصوص زمانی که درست آماده شده باشد و رنگ و طعم خود را حفظ کند، یکی از دسرهای محبوب در بین مردم است).

کرم کارامل
 مواد تشكيل دهنده:
1 پيمانه شكر
2 پيمانه شير
2 پيمانه خامه
8 عدد تخم مرغ بزرگ
نمك يك چهارم قاشق سوپخوري
آب جوش به مقدار لازم
  
طرز تهيه:
1- نصف پيمانه شكر را داخل قالب كيكي به ابعاد 25 سانتيمتر و ارتفاع 4 سانتيمتر بريزيد و در طبقه بالايي فر روي حرارت ملايم بگذاريد.
لبه قالب را با دستگيره بگيريد و در حاليكه شكر در حال ذوب شدن و تغيير رنگ به زرد است، آن را به طرفين حركت دهيد.
وقتي كه شكر كاملاً ذوب شد و تبديل به مايعي طلايي-قهوه اي شد، قالب را از روي حرارت برداريد و آن را سرازير كنيد تا شهد كاملاً از ديواره هاي ظرف خالي شود و ان را كنار بگذاريد.

2- فر را از قبل تا 325 درجه فارنهايت گرم كنيد.
شير و خامه را در ماهي تابه اي كه روي حرارت متوسط گذاشته ايد مخلوط كنيد و صبر كنيد تا حباب هاي كوچكي در اطراف تابه پديد آيد. تابه را از روي حرارت برداريد و در همين حين، تخم مرغها را در ظرف ديگري انقدر بزنيد تا كاملا مخلوط شود.
سپس نصف پيمانه باقيمانده شكر، نمك و وانيل را اضافه و كاملاً هم بزنيد. به آرامي مخلوط شير داغ را داخل مخلوط تخم مرغ بريزيد و در حين ريختن ظرف را مداوم تكان دهيد.

3- قالبي كه در ابتدا شكر در آن ذوب شده بود را داخل ظرف مخصوص پخت بگذاريد.
مخلوط را داخل قالب بريزيد و تا لبه آن را پر كنيد.
آب جوش را داخل تابه پخت و تا ارتفاع وسط قالب بريزيد و بمدت 35 تا 45 دقيقه حرارت دهيد (تا وقتي كه اگر يك كارد تيز را در وسط آن فرو كنيد چيزي به كارد نچسبد)، سپس از روي حرارت برداريد و در دماي اتاق سرد كنيد.

4- براي خارج كردن از ظرف يك چاقو برداريد و كارامل را از دور ديواره قالب ببريد.
يك بشقاب مخصوص سرو كم عمق را بصورت واژگون روي قالب بگذاريد. قالب و بشقاب را محكم بگيريد و برعكس كنيد طوري كه بشقاب در زير قرار بگيرد.
تابه را تكان دهيد و بلند كنيد.
كرم بايد به نرمي به داخل بشقاب بيفتد. آن را در همين دماي اتاق يا سردتر سرو كنيد.

توضیحات :
-4 الي 5 دقيقه طول مي كشد تا شكر به دماي ذوب برسد، پس لازم نيست در 5 دقيقه اول قالب را تكان دهيد.
تنها نزديك به حرارت بايستيد تا مواظب شكر باشيد و هر يك يا دو دقيقه آن را تكان دهيد.
وقتي شكر شروع به طلايي شدن كرد يعني زمان ذوب آن است و بايد قالب را به طرفين تكان دهيد.
ظرف را به محض ذوب شدن از روي حرارت برداريد تا شكر سوخته نشود.

- بسيار مهم است كه شير را بتدريج اضافه كنيد و در حال ريخت شير، به سرعت به هم بزنيد.
در غيراينصورت تخم مرغ پخته و سفت مي شود!
اگر رگه هاي تخم مرغ را در مخلوط ديديد نگران نشويد، فقط به مخلوط كردن ادامه دهيد.

- مواظب باشيد كه كارد را تا انتها فرو نكنيد تا برشي در سطح رويي كرم ايجاد نشود.

-بسيار مهم است كه كرم را قبل از واژگون كردن در بشقاب كاملن سرد كنيد.
وقت كافي به اينكار اختصاص بدهيد.
اگر هنوز گرم باشد و شما آن را در بشقاب واژگون كنيد كرم به ديواره مي چسبد و ترك مي خورد.

منبع : مجله اينترنتي فريا / http://www.farya.com/

هیچ نظری موجود نیست: