ه‍.ش. ۱۳۹۱ فروردین ۱۰, پنجشنبه

طرز تهیه نسبتن ساده و آسان: "آش رشته" برای روز سیزده بدر شما :

مواد لازم:
رشته آماده شده مخصوص آش = 750 گرم
سبزی آش = 2 کیلو (تره-جعفری-اسفناج-شوید-گشنیز)
نخود و لوبیا و عدس مجموعن و به تساوی= 750 گرم
پیاز سرخ کرده = 4 تا 5 قاشق غذاخوری و یا بیشتر!
کشک = 4 تا 5 قاشق غذاخوری
آب گوشت = 2 لیوان
نمک و فلفل= به اندازه کافی

طرز تهیه:
برای پختن یک آش رشته خوشمزه و خوش طعم، ابتدا باید حبوبات را که قبلن خیس کرده ایم همراه با کمی زردچوبه کاملن پحته و بعد سبزی را که تمیز و خرد شده داخل حبوبات پخته شده بریزیم و بگذاریم سبزی ها بپزند.
دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم تا آش ما قدری لعاب داشته باشد.
در این مرحله فلفل و آب گوشت را می افزائیم و مرتبن آنرا بهم می زنیم.
در پایان رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم تا آهسته بپزد، (اما دقت کنید که رشته ها خرد نشوند).
بعد آش را از روی آتش بر میداریم و با کشک مخلوط می کنیم و در سوپخوری می کشیم و روی آنرا به سلیقه خودمان با کمی کشک ساده و پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و.... تزئین می کنیم.
فراموش نکنید که استفاده از پیاز داغ فراوان (به اندازه کافی!)،
آش رشته شما را خوشمزه تر میکند.

شادباشید.
سر آشپز "مریم" سیزده بدر خوشی را برای شما آرزو میکند.

هیچ نظری موجود نیست: