ه‍.ش. ۱۳۹۱ فروردین ۱۲, شنبه

اگر برای"کاهو سکنجبین" فرداتون، سکنجبین 100% خونگی میخاین؟ پس زود باشین تا دیر نشده دست بکاربشین و خودتون درستش کنید:


  سکنجبین خیلی راحت آماده میشه و همین الان هم می تونین شروع کنین و تا دو ساعت دیگه آماده اش کنید!

برای درست کردن سکنجبین به این مواد احتیاج دارید:
(در ضمن پیمانه شما می تونه هر چیزی باشه، بستگی به این داره که می خواین چقدر سکنجبین درست کنید).

--3 پیمانه شکر

-یک پیمانه آب

- 3 مشت پر برگ نعناء تازه، خرد نشده

-نصف پیمانه سرکه سفید

اول شکر و آب رو در قابلمه مناسبی روی حرارت بگذارید تا شکر حل بشه. بعد اجازه بدید شربت جوش بیاد و حسابی غلیظ بشه.
بعد از اینکه شربت غلیظ شد، نعناء و سرکه رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
بعد از اضافه کردن نعناء و سرکه حدوداً 5 تا 10 دقیقه زمان کافیه تا شربت دوباره جا بیفته و عطر نعناء به اون نفوذ کنه.
بعد از اینکه شربت کمی سرد شد، اون رو صاف کنید و برگ های نعناء رو بیرون بیارید.
بعد از اینکه شربت کاملاً سرد شد اون رو در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید.
البته کاهو و سکنجبین از قدیم الایام معروف بوده به ویژه برای روز سیزده بدر، اما به یک نمونه جالب دیگه که میشه اشاره کرد شربت سکنجبین و خیاره.
برای درست کردن این شربت جالب، سکنجبین رو درست مثل شربت توی لیوان یا جامی که دهانش گشاده درست کنید و بعد خیار پوست گرفته و رنده شده رو همراه با یخ بهش اضافه کنید.
تردی خیار رنده شده تضاد جالبی با شیرینی شربت ایجاد می کنه و یک دسر متفاوت رو تجربه می کنید.

فرستنده : سر آشپز "مریم"

هیچ نظری موجود نیست: