۱۳۹۰ اسفند ۱۸, پنجشنبه

طرز تهیه غذای خوشمزه "شامی پوک" :

موادلازم:

گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم

لپه 500 گرم

تخم مرغ محلی 5عدد

زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود.
گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود.
سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم.
كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم.
زعفران را اضافه می كنيم .
سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك و فلفل می ريزيم .
تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند.
سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.

نوش جان !
فرستنده : "سر آشپز مریم"

هیچ نظری موجود نیست: