مواد لازم :
- دنده پر گوشت برش خورده : 8 عدد
- فلفل دلمهاي درشت ریز شده : 3 عدد
- سير له شده : 2 حبه
- روغن مايع : يك قاشق غذاخوري
- زيتون بيهسته ریز شده : يكچهارم فنجان
- اریگانو ( اگر تازه باشد بهتر است) : مقداری
- برنج پخته : 4 پیمانه
- نمك و فلفل : به اندازه لازم
روش تهیه :
كبابپز يا فر را روشن كنيد تا گرم شود.
چربي اضافی گوشت ها را بگيريد و گوشت ها را در سيني فر بچينيد.
سپس آنرا با فاصله حدود 10 سانتیمتر از شعله با حرارت حدود 300 درجه سانتيگراد به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد.
هنگام پخته شدن ، چند بارقطعات گوشت را بچرخانيد.
سپس به آن كمي نمك و فلفل بزنيد و به ظرف مورد نظرتان منتقل كنيد.
فلفل دلمهاي و سير را هم حدود 10 دقيقه درروغن داغ تفت دهيد تا نرم شوند.
زيتون و ارگانو را به آن اضافه كنيد.
آنرا كمي حرارت دهيد و روي گوشت بریزید .
اگر مايل بوديد آنرا با برنج داغ و یا سیب زمینی سرخ کرده و سایر مخلفات سرو كنيد.
در ضمن میتوانید از انواع سس های مخصوص گوشت برای خوشمزه ترکردن این خوراک استفاده کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر