۱۳۸۸ مهر ۱۵, چهارشنبه

تخم مرغ خام نخورید


تخم‌مرغ ازجمله مواد غذایی پرخاصیتی است كه مصرف بجا و به اندازه آن تامین‌كننده بسیاری از نیازهای بدن است.
همچنین این ماده غذایی دارای مقادیر فراوانی پروتئین، امگا ۳ و ویتامین آ است.
دكتر احمدرضا درستی رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور در گفتگو با ایسنا گفت: تخم‌مرغ سالم را می‌توان تنها تا یك ساعت پس از تولید آن به صورت خام مصرف كرد، اما پس از آن حتما باید به صورت پخته استفاده شود؛ چراكه با گذر زمان میكروبی به نام سالمونلا از طریق پوست آهكی آن نفوذ كرده و باعث آلودگی آن می‌شود.
وی تصریح كرد: استفاده از تخم مرغ خام یا به عبارتی مصرف سفیده آن به صورت خام باعث بروز عوارضی ازجمله مشكلات پوستی و چشمی می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست: