۱۳۸۷ اسفند ۱۳, سه‌شنبه

پیشگیری از سکته مغزی با 3 فنجان چای


به گفته پژوهشگران، افرادی که روزانه سه فنجان چای می نوشند 21% کمتر از کسانی که چای نمی نوشند، با خطر سکته مغزی مواجهند.
گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس با تحلیل آمار مربوط به 4378 مورد سکته مغزی در 195000 نفر، به ارتباطی بین مصرف چای سبز و سیاه و ابتلا به سکته مغزی پی بردند.
سالانه بیش از پنجاه هزار سکته مغزی در کانادا اتفاق می افتد و این بیماری سومین علت مرگ و میر در این کشور به شمار می رود.
سکته مغزی یکی از عوامل مهم معلولیت به شمار می رود و آثار منفی فراوانی بر کیفیت زندگی افراد می گذارد.
با توجه به عامل بوجود آورنده سکته از نظر انسداد و خونریزی عروق خونی، دو نوع سکته مغزی وجود دارد.
نوع اول که بر اثر انسداد رگهای خونی بوجود می آید بیش از هر عامل دیگر به شیوه زندگی بستگی دارد و 83% از مجموع سکته های مغزی را شامل می شود.
در این نوع سکته، مغز به صورت جزئی با ایجاد یک لخته خونی دچار کمبود اکسیژن می شود در حالی که در نوع دوم فشار خون زیاد موجب ‌پارگی عروق خونی و‌ خونریزی می شود و در نهایت سکته مغزی را درپی خواهد داشت.
کانادا یکی از کشورهایی است که بیشترین میزان مصرف چای را در دنیا به خود اختصاص داده است و مردم کانادا سالانه نه میلیارد فنجان چای می نوشند.
تولید کنندگان چای پیش بینی می کنند مصرف چای در کانادا تا سال 2020 ، 40% افزایش پیدا کند.
/واحد مرکزی خبر

هیچ نظری موجود نیست: