۱۳۸۷ خرداد ۱۷, جمعه

فوائد خوردن سیب و سرکه سیب





نتایج آخرین تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان داده است كه مصرف روزانه‌ یك سیب، میزان كالری را تا 190 كیلو كاهش می‌دهد و همین عامل كاهش مصرف غذا را در بر دارد. در این زمینه یك دوره‌ مطالعاتی پنج هفته‌ای در آزمایشگاه روی 59 زن و مردی كه وزن متعادلی داشتند انجام شد. در طول این دوره بعضی از افراد شركت كننده از مصرف سیب منع شدند و بعضی دیگر فرآورده‌های متنوع سیب را مصرف كردند. در پایان مشخص شد، كسانی كه یك سیب قبل از غذا مصرف كردند، 187 كیلو كالری كمتر از كسانی كه دیگر محصولات سیب را خورده بودند یا اصلا سیب نخوردند،

مصرف سركه سیب برای سلامتی بدن فواید بسیاری دارد. از آن جمله، سركه سیب دارای خاصیت آنتی‌بیوتیكی و ضدعفونی‌كننده است. سركه سیب برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی‌های گوارشی نیز توصیه می‌شود. درمان عفونت ادراری و كاهش فشار خون بالا از دیگر فواید مصرف این ماده غذایی است. سركه سیب همچنین مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می‌كند و در نتیجه در حفظ تعادل اسیدی- بازی خون موثر است. از دیگر فواید مصرف این ماده خاصیت ضدسرطانی آن است. اما بهتر است به این نكته توجه كنید كه هر چند مصرف سركه با غذا باعث هضم بهتر آن و افزایش اشتها می‌شود ولی به افرادی كه ناراحتی و سوزش معده دارند توصیه می‌كنیم از مصرف آن خودداری كنند.
/نگارش یافته توسط : حمید خان زاده

هیچ نظری موجود نیست: