۱۳۸۷ خرداد ۲۷, دوشنبه

مصرف چای پررنگ وقهوه و الکل و ادویه و بسیاری مواد خوراکی دیگر در بروز یا تشدید بیماری زخم معده موثر است


مصرف قهوه، چاي پررنگ، الکل و ادويه باعث تشديد و بروز بيماري زخم معده مي‌شود.

مصرف زياد غذاهاي ترش، شور، ميوه و سبزيجات خام و برنج نيز در ازدياد ترشح اسيد معده و سوزش و دردهاي معده و در نتيجه مزمن شدن و تورم آن دخالت دارد.

بر اساس اين گزارش، مبتلايان به زخم معده و ناراحتي روده بهتر است از غذاهايي استفاده کنند که هضم‌ آنها آسان و ساده بوده و باعث نفخ دستگاه گوارش نشود که از جمله اين غذاها مي‌توان به غذاهاي کبابي، انواع سوپ کم چرب، آب ميوه‌ها، نان و پنير و ماست اشاره کرد.

به طور کلي استرس و فشارهاي عصبي، داشتن گروه خوني o، ميکروب هليکوباکترپيلوري از عوامل تشديد کننده زخم معده است.

لازم به ذکر است که مصرف ميوه و سبزي خام در افراد مبتلا به ناراحتي معده مضر است بنابراين بايد ميوه و سبزي را تا حد ممکن به صورت پخته مصرف کنند.
/ ایسنا

هیچ نظری موجود نیست: