طرز تهیه پالوده (فالوده) شیرازی :
مواد لازم :
شکر : 2 لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
نودل چینی : 100 گرم
آب :2 لیوان
طرز تهیه :
شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند.
پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید.
سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت ۴ – ۵ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.
حال رشته های "نودل چینی" را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند.
پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با آب سرد ابکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود.
شیره پالوده ( مخلوط آب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود.
سپس نودل های آبکش شده را به ان اضافه نمائید ، مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند، سپس درون ظرف بریزید و بهمراه آبلیمو ، بستنی ، شربت البالو و …؟ سرو نمائید.
نکته ها :
-قابل ذکر اینکه این رشته های نودل چینی بصورت بسته های آماده در اکثر سوپر مارکت ها و فروشگاه ها بفروش میرسند.
-شیره پالوده حتمن باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.
-برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتمن باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ،
-در روش سنتی تهیه پالوده، از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود، اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد، نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.
نوش جان
سر آشپز "مریم"
مواد لازم :
شکر : 2 لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
نودل چینی : 100 گرم
آب :2 لیوان
طرز تهیه :
شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند.
پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید.
سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت ۴ – ۵ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.
حال رشته های "نودل چینی" را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند.
پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با آب سرد ابکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود.
شیره پالوده ( مخلوط آب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود.
سپس نودل های آبکش شده را به ان اضافه نمائید ، مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند، سپس درون ظرف بریزید و بهمراه آبلیمو ، بستنی ، شربت البالو و …؟ سرو نمائید.
نکته ها :
-قابل ذکر اینکه این رشته های نودل چینی بصورت بسته های آماده در اکثر سوپر مارکت ها و فروشگاه ها بفروش میرسند.
-شیره پالوده حتمن باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.
-برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتمن باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ،
-در روش سنتی تهیه پالوده، از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود، اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد، نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.
نوش جان
سر آشپز "مریم"
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر