۱۳۸۹ آذر ۱۰, چهارشنبه

ساخت لامپهای "ال- ای- دی" برای جاسازی در زیر پوست انسان !


کاربرد لامپ های ال ای دی به عنوان یک منبع نور کوچک و ارزان قيمت در دنیای دستگاه های الکترونیکی زیاداست. انواع آنها را می توان در نمایشگر ها، رباتها، اسباب بازی ها و یا حتی چراغ های راهنمایی و رانندگی دید.
آقای John Roger يکی از محققين دانشگاه lllinois به همراه تیم تحقيقاتی خود لامپ های LED ساخته است که می تواند در محيط های مرطوبی مانند بدن انسان فعاليت داشته باشند.
این LED های جدید در اندازه های بسیار کوچک و باریک ساخته میشوند. این تیم تحقیاتی توانسه لامپهایی تولید کند که تحت کشش خراب نمی شوند و می توانند دور خود بپیچند.
انعطاف پذيری ال ای دی های جدید به گونه ای است که دارای قابليت چرخش تا 720 درجه را دارند بدون آنکه هیچ تغييری در کيفيت و عملکرد این لامپ صورت گيرد. جالب است بدانيد که اين تیم تحقيقاتی یک صفحه مجهز به این لامپ ها را در زير پوست يک موش آزمایشگاهی برای تست جاسازی کردند.
از جزئيات الکترونیکی اين لامپ ها و چگونگی تامین انرژی آنها خبری در دسترس نیست اما به گفته سرپرست تیم اين شيت می تواند در محيط هايی مانند آب مخلوط با صابون و یا حتی زیر پوست انسان نیز فعاليت داشته باشد.
اين تیم تحقيقاتی امید دارد که اين فن آوری بتواند جای خود را در دنيای گسترده پزشکی باز کرده و کاربرد های زیادی را به خود اختصاص دهد. برای مثال يکی از کاربرد های اين لامپ های الکترونیکی جاسازی آنها در دستکش های جراحی پزشکان برای ایجاد ميدان دید و نور بهتر در حين انجام اعمال جراحی است.
تصورش را بکنيد. شاید در آینده ای نه چندان دور خالکوبی هایی با لامپ ال ای دی در زیر پوست، جنبه تبلیغات و یا زيبايی پیدا کند!
Written by Marzieh Moosazadeh

هیچ نظری موجود نیست: