۱۳۹۰ اردیبهشت ۳, شنبه

طرز تهیه كشک بادنجان !




کشک بادنجان از غذا های خوشمزه مخصوص استان مازندارن است.

مواد اولیه:
گوشت گوسفندي با قلم و چربي و کشک و بادنجان قلمی از هر کدام يك كيلوگرم
گشنيز، نعنا و گوجه فرنگی 500 گرم
سير دو بوته
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سبزيجات و سير را با دستگاه غذاساز خرد كرده و سرخ کنید.

در قابلمه‌اي ديگر گوشت را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي را پوست بگيريد و با آن تفت دهيد و سبزي‌هاي سرخ‌شده را با گوشت مخلوط نماييد.

مقداري آب آن را نيم‌ پز كرده بعد از آن كشك را به مواد اضافه كنيد تا 30 دقيقه بپزد.

بادنجان‌ها را پوست بگيريد و درسته سرخ كنيد و داخل خورش قرار دهيد.

ده دقيقه زمان براي پخت بادنجان كافي است.

نكته :
اين غذا با برنج، سبزي خوردن و پيازسرومي‌شود و روی آن را میتوان با انواع مخلفات مانند سیرو گردو ونعنا داغ وغیره تزئین کرد.

هیچ نظری موجود نیست: