(وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آنها را درون تخممرغهای همزده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید).
مواد لازم برای 12 عدد
عدس: یک پیمانه
سیب زمینی متوسط: 2 عدد، خرد شود.
روغن زیتون: 4/ 1 پیمانه
پیاز: یک عدد، کاملا ریز شود.
سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
پنیر فتا: 1/2 پیمانه، خرد شود.
گوجه فرنگی خرد شده: 1/2 پیمانه
گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ: 2 عدد، هم زده شود.
آرد سوخاری: یک پیمانه
ماست: 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
- درون قابلمهای 2 پیمانه آب بریزید و عدس و سیبزمینیها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.
- نصف قاشق روغن را درون تابهای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت 3 دقیقه درون آن تفت دهید.
- سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و 30 ثانیه آنها را تفت دهید.
- پنیر فتا و عدس و سیب زمینیها را به تابه اضافه کنید.
- مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آنها اضافه کنید.
- دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت 12 پاته درآورید.
- هر کدام از پاتهها را ابتدا درون تخممرغهای هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید.
- پاتهها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند.
- مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت 4- 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغنهای اضافی جذب دستمال شوند.
- برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر