سبزی کوکو پاک نکرده(تره،جعفری،گشنیز،شبت)=یک کیلوگرم(پاک کرده نیم کیلو)
تخم مرغ: 6 تا 7 عدد
روغن آبکرده: 4 تا 5 قاشق سوپخوری(100گرم)
زرشک و گردوی خرد شده (در صورت تمایل)، از هرکدام یک قاشق سوپخوری
جوش شیرین: ک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل: به قدر کافی
طرز تهیه:
سبزی را ریز خرد می کنیم تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم با کمی نمک و فلفل و جوش شیرین مخلوط کرده با همزن کاملا هم می زنیم
.سبزی را در تخم مرغ می ریزیم همزدن را ادامه می دهیم تا مایع خوب مخلوط شود.
روغن را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون باشد می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.
مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.
در تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود.
کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم، در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت.
می گذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود.
بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می نماییم.
در صورت مصرف گردو و زرشک آنها را بعد از مخلوط کردن سبزی اضافه می نماییم.
ashpazonline.com
روغن آبکرده: 4 تا 5 قاشق سوپخوری(100گرم)
زرشک و گردوی خرد شده (در صورت تمایل)، از هرکدام یک قاشق سوپخوری
جوش شیرین: ک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل: به قدر کافی
طرز تهیه:
سبزی را ریز خرد می کنیم تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم با کمی نمک و فلفل و جوش شیرین مخلوط کرده با همزن کاملا هم می زنیم
.سبزی را در تخم مرغ می ریزیم همزدن را ادامه می دهیم تا مایع خوب مخلوط شود.
روغن را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون باشد می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.
مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.
در تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود.
کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم، در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت.
می گذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود.
بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می نماییم.
در صورت مصرف گردو و زرشک آنها را بعد از مخلوط کردن سبزی اضافه می نماییم.
ashpazonline.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر